0 oy
472 göst.
Diğer kategorisinde (147 puan) tarafından
Çevrenizden veya kendinizden hiç alan olduğu bu ders videolarini

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Şu her dk reklamini gizledigim halde karsima cikan sey sjsjjsjsjsjs Asla almadim .Almam da .
(5,192 puan) tarafından
Sen kpss ye girmiştin nasıl geçmişti sınavın? Netlerine bakabilme şansın oldu mu? Masil istediğin gibi oldu mu?
tarafından
Evet kuzum girdim .Benim hocamdan calistim .İstedigim gibi geldi netlerim.Ozellikle egitim bilimleri. ben egitimi bir kac kez okumustum .Ancak son 2 hafta tekrar videolari var benim hocam ekibinin.Onu izledim .Sonra da 10 lu deneme vardi yarginin onu cozdum sinavdan bir sure once .o kadar rahat gecti ki egitim bilimleri .Genel kultur genel yetenek de kolaydi .Calismadan girdim .Turkcem cok iyidir , cok kitap okurum .o sayede hallettim .Matematik bizim alanimizda cok etkili degil o yuzden matematik yapmadim .tarih cografla hallettim.Simdi alani bekliyorum 2 gun sonra da o var .
(5,192 puan) tarafından
Cok cok sevindim iyi olmasına.Alanda ortalama kaç net yapıyorsun?
-Reklam-
0 oy
tarafından
Cok duydum bu seti memnundu alan kullananlar
0 oy
tarafından
Instagram da sürekli görüyorum çok övüyorlar canım ama bilemiyorum çok övülen şeyler bazen çok da tirt çıkabiliyor 
0 oy
tarafından
Çok pahalı idi almadim
0 oy
(2,071 puan) tarafından
Tarih ve edebiyatını almıştım lgs de edebiyattan 3 yanlış yapmıştım ben çok faydasını gördüm tavsiye ederim
0 oy
(1,894 puan) tarafından
Üni ye hazırlanan öğrencilerimden vardı kullanan. Çok faydalı diyen de vardı içlerinde sıkıcı diyip birakan da. 
0 oy
tarafından
Her yerde reklam vermeleri reklama ihtiyacı olduğunu gösterir. Bana güvenilir gelmedi
0 oy
(432 puan) tarafından
Merhaba ben tarihte tarihin pusulası diğer konu anlatımlarında yargı aldım. Murat yayınları biraz daha basit geçmiş ama tek bir sete bağlı kalmadım her şeyden çözdüm önüme gelen testleri yaptım yayın evi fark etmeksizin aldım hep vere atandım :)   

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 447 göst.
19 Şubat 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Sihirlimom (7,036 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 655 göst.
23 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Mervees (163 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 215 göst.
0 oy
3 cevap 174 göst.
4 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Ayasa (1,291 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,763 soru

23,670,095 cevap

309,525 kullanıcı