0 oy
289 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (44 puan) tarafından
Kızlar bebeğime ultrason cekildi bugün kafasına. Ve kafatasında yani içerden beyinde kist oldugunu söylediler beyin cerrahına yönlendirdi 10 gün sonra gidicem ama çok korktum. Böyle bişey duyan bilgisi olan yaşayan var mı!? 

6 Cevaplar

0 oy
(8,076 puan) tarafından
Yok canım çok şükür yaşamadım Rabbim yaşatmasın inşallah sana da geçmiş olsun şifa versin inşallah büyük bir şey değil 
(44 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım bilgin var mı büyük bir şey değil demişsin ya
(8,076 puan) tarafından
Yok kuzu inşallah değil dedim tatlım
(44 puan) tarafından
Anladım canım Allah razı olsun
(8,076 puan) tarafından
Allah cümlemizden razı olsun tatlım
-Reklam-
0 oy
(2,319 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşaAllah. Abimin oğlunda var doğuştan areknoid kist zararsız olduğu için takip demişlerdi 4 yaşındayken ameliyat oldu. Ama şuan tekrar çıkmış doktor yine ergenliğe kadar takip demiş. 
(44 puan) tarafından
Sagol cnm Allah razı olsun ne kisti oldugunu bilmiyorum 10 gün sonra gidicem beyin cerrahına o detaylı bilgi vercek
0 oy
(2,321 puan) tarafından
Canım noldu da kafasına ultrason çekildi beliri neydi
(44 puan) tarafından
Doğum yaptığım hastane rutin yenidoğan tetkikleri için yönlendirmişti arasında kafa ultrasonuda varmış bilmiyordum bugün çekilince öğrendim
(2,321 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım inş kötü bisey yoktur
(44 puan) tarafından
Sagol cnm inşallah
0 oy
tarafından
Canım rabbim korktuğuna uğratmasın inşallah seni tertemiz sonuçlar almayı nasip etsin 
(44 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun inşallah
0 oy
(432 puan) tarafından
Canım benim kızımda egzama çıktı cildiye Dr gittik kadın profesör sonra çenesinin altında irinli sivilce gibi bişey vardı onu sordum hemen ultrason istedi kist dedi zararlı değil ama alınıp patoloji tarafından incelenmesi lazım dedi. ( bu olay özel hastane oldu) çocuk cerrahisine gidin dedi devlete gittik eğitim araştırma hastanesine Dr baktı güldü dedi ki alakası yok kist değil kıkırdak fazlalığı doğarken olmuş asla sorun değil ancak patlar irin akarsa sorun yoksa müdahele etmeye gerek yok ömür boyu kalır dedi. Ömrümden ömür gitti 2 günde sütüm azaldı yemek yiyemez olduk eşim de bende kayın validem duyunca  fenalık geçirdi bayıldı ailecek bittik 2 günde içimiz yine rahat değil birde ünv. Hastanesine gideceğiz. Size diyen çocuk Dr veya cildiye Dr ise anlamıyorlar uzmanlık alanları değil çocuk cerrahisine gidin derim canım çok geçmiş olsun 
(44 puan) tarafından
Şu an aynı durumdayım canım sizede çok geçmiş olsun. kendimi salmış değilim ama çokta korkuyorum. Ben yenidoğana gittim bugün yenidoğan bebeklerin rutin tetkikleri oluyor ya onları yaptırdık meğer doğum yaptığım hastanede bundan şüphelenip kafa ultrasonuda istemiş ama doğum yaptığım hastane üni hastanesi olduğundan aşırı yoğun ultrason randevusunu aylar sonrasına verdi onun için almadık çocuk hastanesine gittik orda hemen çektik. Bende izmirdeyim Behçet Uz var burda çocuk hastanesi eğitim araştırma ona gitmiştim. Doktor kafa ultrasonunda kist var çocuk beyin cerrahına yönlendirdi hemen orda 182 yi arayıp aynı hastaneden randevu aldım beyin cerrahına gidicez detay bilmiyorum daha sadece kist var onu biliyoruz. Kafada kist derken öyle senin sözünü ettiğin tarzda kist değil bizimkinin kafa içinde yani beyinde bir kist yani dışarıdan Bi bulgu yok.
(432 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canm benim inşallah sizinde dert olmayacak basit birr durum dur ultrason da bizim dr da kist dedi birde profesör orda şok olduk ama sn iyi bilgiyi size o konunun uzmanı verir. Hiç dert etme içini ferah tut ben çok temiz kalpliyim genel de çoğu durum içime doğar inan senin bebeğn le ilgili kötü hiç bir şey içime doğmadı. Rendevu ne zaman canım olmadı geçse sabah gidip rica etsem almazlar mı
(44 puan) tarafından
Inşallah canım Allah razı olsun Randevu 10 gün sonra çok yoğun oluyor şans eseri buldum bunuda daha erken alacaklarını sanmıyorum
(44 puan) tarafından
Bu nasıl prof tur kime güveneceğimizi şaşırdık
(432 puan) tarafından
Hiç sorma cildiye Dr aslında onun da iyi kötü bilmesi lazım ee madem bilgin yok neden ultrason istedin dimi deki bu bölüme gidin özel işte nerden para alacaklarını şaşırmışlar 2 gün de 10 yıl yaşlandık giib oldu
0 oy
tarafından
Rabbim şifa versin inşallah ciddi bir durum değil-dir 
(44 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun inşallah öyledir

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 597 göst.
19 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Yagmurarli (852 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 183 göst.
25 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Melek12 (149 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 262 göst.
21 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 873 göst.

Kategoriler

1,508,011 soru

24,613,776 cevap

364,220 kullanıcı

...