0 oy
361 göst.
Diğer kategorisinde (6,072 puan) tarafından
Arkadaşlar idrar kaçırıyorum namazımı nasıl kılabilirim doktorum 3 aya anca geçer demişti. Şimdi 40 miz çıktığı için tekrar muayeneye gidiyorum inşallah geçmesi için ilaç verir :(

4 Cevaplar

0 oy
(1,093 puan) tarafından
Yani arastırın isterseniz ama söyle biliyorum eger bu bir hastalıksa yani sütekli abdrst alıyor ve sürekli kacıyorsa ozaman ezandan ezana abdest almanız yeterli olur diye biliyorum cünkü hastalık oluyor.. Ama arada bir kacıyorsa sürekli abdest almanıza gerek yoksa bir iki defa alıyorsanız ozaman abdest alıp kılabilirsiniz diye biliyorum.. Buraya daha bilgililer gelir birazdan onlar daha dogrusunu söyler.. Ben böyle biliyorum yanlıs bilgi vermeyeyim 
(6,072 puan) tarafından
Sürekli canım otururken hapşırırken yürürken doğumdan kaynaklandi
-Reklam-
0 oy
(7,480 puan) tarafından
Canim ara ara mi idrar kaciriyosun surekli ozur olacak sekildemi. Buna gore durum farklı olur.
(6,072 puan) tarafından
Sürekli canım :(
(7,480 puan) tarafından
Canim ozaman ozur olur her namaz vakti abdest alman lazim.
Yada maliki mezhebini taklit ederken bu durumda abdestin bozulmus olmaz normal ozursuz gibi davranirsin. Ben dis dolgumdan dolayi malikiyi taklit ediyorum. Malikiyi taklit etmekte cok kolay niyet ederken sonunda malikiye uymaya diyeceksin abdest alirkense  basin 4de biri değil tamami mest olacak tek fark bu canim. Gusuldede normal abdesttede taklit edeceksin ozursuz gibi namazını kilabilirsin.
(6,072 puan) tarafından
Offf doktorum gelmedi mi durumumu öğreneyim :( detaylı bilgi için olmazsa fetva hattına da sorayim. Bilgilerin için teşekkür ederim canım rabbim bian önce bana ve benim gibilerine sifa versin inşallah
(7,480 puan) tarafından
Amin canim. Rabbim sifa versjn.
0 oy
tarafından
Sürekli kaciriyorsan bu bi özürdür özür abdesti alip kilman lazim. Ezan okundugu zaman abdest al namazını kil bi sonraki vaktin ezani okundugunda yeniden abdest alip oyle kil canim
0 oy
(119 puan) tarafından
Canim senin idrar torban aşağı inmiş olabilir ondan oluyordur bence. Kilozete oturduğun zaman idrarini yapmadan  önce derin bi nefes al rahmini o nefesle topala sonra yavaşça nefesini bırak. Biz doğum yaptiktan sonra doktorlar der oluyormu diye eğer oluyorsa öyle yapıp yukarı çıkıyor diye 
(6,072 puan) tarafından
Idrarini yaparken tut 10na kadar say bırak tekrar tut dedi de tutmak ne mümkün bide enfeksiyon olmuşum ztn onun acısı yanması var toparlanamadim bi türlü
(119 puan) tarafından
Doktoru dinle yap bu ilerleyen zamanlarda bile sana sorunn olur

İlgili bir soru bulunamadı

412,664 soru

12,424,086 cevap

45,378 kullanıcı

Kategoriler

...