0 oy
271 göst.
Diğer kategorisinde (46 puan) tarafından
Kızlar hastane harici dışarı çıkamıyorum arada bir parka yürüyüşe çıkıyorum arkadşım felanda yok oturduğum yer annemlere de uzak evde patlıyorum örgü örüyodum ondan da sıkıldım telefonla uğraşıyom evin işinide ağırlaştığımdan gıdım gıdım yapıyorum 38 haftalık oldum tekde olunca bebek ne zaman gelecek stresine girdim benim gbi bahtsızlar gezemeyenler varmı 

11 Cevaplar

0 oy
tarafından

Ben de gezmezdim, ev gibisi yok valla :D

-Reklam-
0 oy
(546 puan) tarafından
O kadar halsizimki tum gun kanepedeyim
0 oy
tarafından
Arada disari cikiyorum ,ders calisiyorum ,İnternetten videolar izliyorum ,burda vakit geciriyorum :) Hamilelikte ve dogumla ilgili seyler arastiriyorum falan.
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Bacım bol bol yat uyu şurda bir iki hafta sonra uykuya hasret kalcan:D 
tarafından
Aynen oyle valla bu gunler aranır :)
0 oy
tarafından
Tek olunca vaktini keyfine göre degerlendir.bebek olunca vaktini bebeğin keyfine göre ayarlayacak.
0 oy
tarafından
Bugünlerinin tadını cikar bence:)
0 oy
(219 puan) tarafından
Eşimle gezmeye gideriz arada onun dışında evde boş boş TV izleyip oturuyorum 
0 oy
(5,440 puan) tarafından
Beş ay yattım gezemedim şimdi 29 haftaligim acısını çıkartıyorum eve girmiyorum:))
0 oy
(1,279 puan) tarafından
Normalde aksam yemeginden sonra esimle yürüyüşe cikiyodk.ama en son doktor yorma kendini ayagini uzat yat dedi. Oyle yapıyorm. Tum gun evdeym
0 oy
tarafından
Bn deıl dışarı balkona bile cıkamıyorım ama kızımla uğraşıyorum sıkılmıyorum fazla eskıden bnde cok bunalırdım yalnız başıma şuan can kızım war 9 hafta sonra dıger kızım doğacak bu sefer hıc sıkılmam onlarla uğraşmktab
0 oy
(2,252 puan) tarafından
Bende pek çıkamıyorum zaten hamileyiz hastalık da var nereye çıkacağız günde 1 saat yürüyüş yapıp geliyorum eşimle o kadar çok bide hastane git gel

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 142 göst.
6 Eylül 2023 Diğer kategorisinde 00Melikeee (684 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 263 göst.
0 oy
3 cevap 239 göst.
31 Ekim 2025 Aile & Aşk kategorisinde eslemree (1,223 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 118 göst.
19 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde BirAnne93 (1,977 puan) tarafından soruldu