0 oy
140 göst.
Diğer kategorisinde (5,133 puan) tarafından
Oğlum 13 aylık oldu bu aralar sanki çocuğa bişey oldu agresifleşti oyun oynarken birden aglıyo hemen geri susuyor 2 dk sonra yine ağlıyo yine susuyor eline ne geçerse alıp fırlatıyor bu aralar yemek yemegi reddediyor acaba bir yerini ağrıyor azı dişleri çıkıyor ondan mı yoksa çocuğun psiklojosı mı bozuldu çünkü evde insan istiyor dışarda bişey yok eve gelince başlıyor buzdolabını kapatıyorum ona ağlıyorum bulaşık makinasını kapatıyorum ona ağlıyor öyle ağlıyor en sonunda bende ağlıyorum.

8 Cevaplar

0 oy
(1,298 puan) tarafından
Ahh sendromları bitiyormu ki??? :) 
-Reklam-
0 oy
tarafından

Benim kızımda öyle , herşeye ağlıyor sonra gülüyor, oynuyor bir bakıyorm yine ağlıyor .

Hatta bazen öyle bir duruma geliyorum ki ben ondan çok ağlıyorm

(5,133 puan) tarafından
Zor durum ya
0 oy
tarafından
Atak haftası. Benim kızım da 14 aylık ordan biliyorum. Ani duygu değişimleri, anneye yapışıklık, uykuda ve beslenmede düzensizlik. Allah başarıyla çıkmak nasip etsin :)
(5,133 puan) tarafından
Aminnnn canım
0 oy
tarafından
Benim oğlum hiç durmaz ağlar sinirlenir bazen sinirden kendini yerlere atar alıştım artık:)
(5,133 puan) tarafından
Çok zor oluyor
tarafından
Evet zor benimki 18 ay bitecek yani hep böyle yaşına girdiğinden beri
0 oy
(3,565 puan) tarafından
Diş olabilir.

Her ay baştan ergenliğe giriyor gibiler zaten.

Konuşun onunla

Bazen de ağlamasına müsaade edin.

Artık farkındalar her şeyin ağlayarak her şeyi yaptırabileçeğini keşfediyor 
(5,133 puan) tarafından
Aynen herşiyn farkında
0 oy
(38 puan) tarafından
Aynı biz :D evde sıkılıyor lar dışarı yı biliyorlar bugün 2 saat dışardaydıık eve girdik arkasına babsı geldi kapıda ona sarıldı içeri girdiler diye kıyameti koparttı hergün aynı tantana hergün çıkarmama rahmen illa dışarı istiyor evde zaten dibinden ayrılmıyor onun yanında olayım oynar güzelce arabalarıyla ama yeni huyu başladı sinirlenme surat ifadesi okdr komik oluyor ki gece uykuları tamamen bozuldu üst kattaki bile sordu bugün bi sıkıntısı mı var niye okdr ağlıyor diye 
(5,133 puan) tarafından
Ya. Bi iki gün hafif ateşlenmişti ondan sonra oldu ama onunla alakası var mı yoksa sendromu bilmiyorum
(38 puan) tarafından
Bizdede  oldu bi gün gündüz ve gece 38.3 kdr çıktı ateşi sonra geçti niye oldu ateş hala anlamadım
0 oy
tarafından
Bizim sendrom öyle değil ama daha fenası hiç bir yere gidemiyorum yanında oturacam koltukta da oturunca geliyor geliştiriyor ağlıyor ama yerde yanına oturacam tuvalet banyo çok zor gidebiliyorum gerçekten akşam.krize girdi ben lavabodayken eşim yanında olduğu halde en son eşim dedi kapıyı açık bırak ya da kafanı çıkar kapıdan diye yani kıyamet koparıyor beni görmediği zaman odada yanında yatıyorum ya da oturuyorum kızımda bana sırtını dönüp oyununu oynuyor arada bir gelip sarılıyor uğraşıyor tekrar gidiyor ya çok zorlanıyorum:(
(5,133 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun canım
0 oy
(2,038 puan) tarafından
Valla bu biz 1 yaştan sonra çok değişti benim oğlum 
(5,133 puan) tarafından
Benimki de değişmeye başlıyor

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 121 göst.
0 oy
5 cevap 123 göst.
4 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Selin demirci (2,208 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 55 göst.
20 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Selin demirci (2,208 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 68 göst.
23 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

413,638 soru

12,451,824 cevap

46,337 kullanıcı

Kategoriler

...