Kızlar bu manyak iş yerine bı adam gelmiş neyse onunla tokalaşmis.oturmus bı guzel çay içmiş sigarasindan almış içmiş.adam da sonra demesin mi ben de pozitif çıktım evden kaçtım diye.
Neyse bu dedi ben test yaptırıp sonuç çıkana kadar arabayı kapıya çekeyim arabada uyuyim.
Tamam dedim.tee ne zamandan beri erken gelecem diyip duruyor şu sözler verip tutmuyordu aramız bozuktu.biktim kendimi ***** gibi hissetmekten.ben de yazmadım bugün bir de adetim benim de ağrılarım var iş bile yapmadım yattım bı de kizceyle ilgilendim
Bu da sormadım deye kırılmış heralde birsuru laf saydı ondan sonra daha da kırıldım ben de.bi kaç şey yazdı bakmadım cevap vermedim.
Ama sonra benden yastık istedi baktim çok kötü halde.
Sonra maske istedi cama koyuyorum.biraz onu izledim çok kötüydü.
Ondan sonra yazdı yazdım normal konuştum yani.
Bı yandan içim acıyor ona bı yandan da kalbim paramparça hep böyle evlendigimixden beri.hep kiriliyorum asla kirildigim i bile kabul etmiyor.hatasini kabul etmiyor.ama ben hep merhamet edip yine affediyorum.bu sefer etmeyecem dedim ama baktım ki kötu halde.
İnat etmiş hastaneye gitmem direk asi vuruyorlarmis diyor.istemiyor aşıyı insanın geniyle oynuyorlar mis diyor.
Neyse.sonuc olarak gitmeyecek belli.
İnsanlık namına ben bunu nasıl besleyeyim.ne yesin ne içsin bu toparlamak için.baska çare yok çünkü.ne yemek yapayım buna