0 oy
266 göst.
Diğer kategorisinde (888 puan) tarafından
Allah askiniza bu çocuk neden memeyi red ediyor günlerdir sütümü sağıp veriyorum ne olur başına gelen var mi ya 10 aylik bu arada sadece 2 3 kere verdim biberonla hemen alışır miki ona anlamadim e ben biberonla suda veriyorum göğüslerim şiş napcam ben neden almıyor ki memeyi hasta desem biberonda veriyorum sutu iciyor üstten 2 dış çıkarıyor ondan mi acaba ne olur yardım edinn

14 Cevaplar

0 oy
(888 puan) tarafından
Ne olur bilen yok mu yaa
(888 puan) tarafından
Hic mi bilen yok cidden çaresiz durumdayım
-Reklam-
0 oy
(8,401 puan) tarafından
Allah kolaylık versin ben 3 gün oldu doğum yapalı göğüslerim çok şiş bebeğim kuvezde şuan göğüslerimin ağrısından ben bile duramıyorum
(2,766 puan) tarafından
Sag canim yoksa iltihab oluyormus gogusde
0 oy
tarafından
Dişten olabilir. Israr et mecbur tutacak. 
0 oy
(66 puan) tarafından
Sakin ol annesi,ben de o durumu yaşadım hatta bugün,5 aylığız dişleri çıkıyor,huysuz emmek istemiyor,uyuyamıyor emmeyince de huzursuz..bana da uyku yok yani anlayacağın,ama geçecek elbet böyle kalmayacak..biberonla ne olacak niye hemen alışsın meme başka biberon başka,ben her gece yatmadan sütümü sagip biberonla veriyorum,daha çok süt daha hızlı içiyor daha çok uyuyor..memeden o kadar çok hızlı ememiyor..Sadece diş huzursuzluğudur emin ol,bu huzursuzluk emmeme sorunu yapar,sütünü sağ dolaba at,her fırsatta da emzirmeye çalış almıyorsa 15 dk sonra dene,biberonla dene..kendini de üzme annesi :)
tarafından
Kuzum okuyunca yazmak istedim, tabiki her bebek bir degil ama biberon sebebyiyle olan meme redleri cok yasaniyor, seninki daha 5 aylik onundeki aylarda siddetli meme redleri baslayabilir, tavsiyem emen bebege hic biberon islerini bulastirma
0 oy
(173 puan) tarafından
Canim benim kizima nazar olmustu ondan almadi. Yapabilirsen bir banyo yaptir nazar ayetleri yada ayetel kursi felak nas oku bir. dis cikaran cocouk anne memesine daha cok düşer cunku. 
(173 puan) tarafından
Sana bile olabilir anneyede degince de emmiyor
0 oy
(8,111 puan) tarafından
Canım göğsünü sağ. Sağdığın sütü dolaba koy. Çok az bir cc sağ ayırabilirsin kaşıkla vermek için. Aç olmadığı için emmiyordur. 10 aylık bebek için 5 saat çok normal
0 oy
(2,101 puan) tarafından
Dış olabilir evet kızımda da meme reddi yaşadım mememde zıplaya zıplaya oyun yapa yapa tutturmustum bı üre sonra geçti 
0 oy
tarafından
Belki sicaktanfir canm brnim bebek de öyleydi vantilatör açtım içti 
0 oy
tarafından
Canim emmeyi kabul edene kadar sutu sagmaya devam et, ama biberonla verme iyice alisir, yumusak uclu suluklar var ucu boyle duz gibi bilirsin onlardan edin hemen,

Sunun gibi

https://www.hepsiburada.com/nuk-first-choice-pp-learner-150ml-kutulu-mavi-p-AILENUK743259M?magaza=SirinBabyKids&url_src=and-product-detail
0 oy
tarafından
Biberon tabiki. Hiç vermemeliydin. Su bile içirmek için başlığı meme gibi olmayan biberonlar var onunla içirin diyor uzmanlar. Çok büyük hata etmişsin
0 oy
(3,531 puan) tarafından
Biboron verme seni emerken  ne diye biberon  veriyon  ki suandanitibaren  verme emzir sadece ins tutar
0 oy
(2,591 puan) tarafından
Benim oğlumda biberondan su içer ama memeyi unutmadı onunla alakalı olamaz bence biberonla biraz ver sakinleşince gözleri gitmeye başlarken memeyi ver yada biraz surup ver belki damakları agrıyodur

Bide farklı pozisyonda dene yatarak falan emzir belki alır canım 
(888 puan) tarafından
Inanirmisn bnada öyle geliyor bence disten yapıyor 2 tane birden üstte diş çıkarıyor bu zamana kadar hep meme ucuna benzeyen biberonda şu icirdim..birşey olmadı ama diş çıkmaya başladığından beri memeyi red ediyor günlerdir bende ne yapcam bilmiyorum acaba ısrar etsem mi vermekte
(2,591 puan) tarafından
Tabiki ısrar et vazgeçme masaj yap damagına ona iyi gelir hafıf soğuk bişey verebilirsin damaklarını rahatlatsın diye salatalık veya havuç gibi emmiyosada yemek yedir corba falan belki yer karnı doyunca uyur rahatlar
0 oy
(3,679 puan) tarafından
Gugusunu yıkayıp vermeyi dene bazen koku ter kokusu felan olunca çocuklar emmiyor
0 oy
tarafından
Disleri kasiniyordur canım. Keyifli zamanda emzirmeye çalış. Dışı için tetagil verdi doktor faydası oldu. Sürdükten sonra kendi istedi emmek 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 70 göst.
28 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Oglummmmm (61 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 162 göst.
17 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Semos.0111 (87 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 74 göst.
25 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Ayseglll (357 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 74 göst.