0 oy
617 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (133 puan) tarafından
Kızlar eşimin çevresi erkekler eşlerini evde bırakıp gezenler. Kısaca ozetliyorum. Biride bizim yakın arkadasimiz hanımıyla da ben samimiyim. Hafta sonu için plan yapmışlar kız beni aradı ki böyle böyle gezmeye gitceklermis sende bize gel eşinde gitsin onlarla falan diye. Eşimin de gönlü var yani belli gitmeye. Ama ben taşındım taşınali çocuğum oldu derken sadece gittiğim yerler görümcem ora bura yani akraba. Gezmek amaçlı hiç biyer görmedim gitmedim nerdeyse bir senedir İstanbul'dayım. Güven konusu değil eşime guvenirim. Ama alışır diye de korkuyorum. Beraber biseyler yaparız diye düşünmüştüm dedim eşime hafta sonu bı haftadan bişey olmaz sonra yaparız beraber de dedi. Gönül razı da değil sizce haksız mıyım ben mi çok büyütüyorum bilmiyorum . Böyle biyerlere gideceği zaman çok sorun yapıyorum kendime. Hani bazen kırmaz gitmez istemediğim yere o zamanda vicdan azabı çekiyorum çok kararsız kalıyorum ben bütün gün evde durduğum için pskolojik olarak etkileniyorum heralde.  sizce napmaliyim. Biraz uzun oldu hakkınızi helal edin 

16 Cevaplar

0 oy
(731 puan) tarafından
Bırak gitsin seni davet etmiş sende ona git kafan dağılır
-Reklam-
0 oy
(1,347 puan) tarafından
Bende senin gibi düşünüyorum ve bende aynılarını yaşıyorum geçen gün arkadaşlarıyla gitti normalde direk yok derdim ayda yılda bir izin ver kiz
(133 puan) tarafından
İzin veriyorum zaten genellikle gidiyor her yere ama alışmasndan korkuyorum diğer çevre çünkü hep eşlerini evde bırakıp bırakıp giden insanlar bende aksine birlikte vakit geçirelim istiyorum gidilecekse beraber gidelim falan. Çok alışır onlar gibi olur diye korkuyorum
(1,347 puan) tarafından
Çok izin verme canm ayda yılda bir
0 oy
(937 puan) tarafından
Yani gitsin ne olacak ki sen sürekli evdesin ama o adam da sürekli çalışıyor güven sorunu da yokmuş madem eşin yeri başka arkadaş başka her şeyin yeri zamani ayrı bırak gitsin sonra yine derse sıra bende dersin :) 
(133 puan) tarafından
Bir senedir sıra bana gelemedi henüz:(:)
0 oy
tarafından
Bence gitsin eşinin de bireysel vakit geçirmeye hakkı var canim
0 oy
(13,033 puan) tarafından
Nasıl ki biz bayanlar olarak bir araya toplanıyoruz arada bir onlarında hakkı var tabiki ben sorun etmem mesela ha sürekli değil tabiki benimle de vakit geçirmeli arkadaşlarıyla da bi yerlere gidebilir 
(133 puan) tarafından
Tabii ki gidebilir ona takılmiyorum gidiyor yine her yere sadece alışmasndan korkuyorum buna çünkü diğer insanlar hep aynı şeyi yapan insanlar çevresi eşlerini birakip bırakıp giden insanlar. Aslında izin verdiğmde zaman sonra artık eşimle de ilgilenmeliyim ona da zaman ayırmalıyim der mi acaba ..
(13,033 puan) tarafından
Yani dediğim gibi sürekli sürekli gitmemeli sen buna müsaade etme lisin olaki her hafta gitmez isterse tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır  derler daha hafta sonu gelmeden en planlar yap bu hafta şöyle yapalım buraya gidelim diye güzel güzel konuş
0 oy
(906 puan) tarafından
Bence gitsin canım sende arkadaşına gidersin kafa dağıtırsınız hem beraber yapcağınızada söz vermiş
0 oy
(1,896 puan) tarafından
Kendine çevre yap kafanı dağıt bütün gün neden evdesin tamam zzaten gece gudnuz gezme evinde kal ama bazen çok ayrıca bütün hayatını da eşine bağlama 
0 oy
(1,738 puan) tarafından
Cocugu eşine birakip sende gezebiliyor olsaydin

dert etmezdin. Onceden bizdede oyleydi tek basina gidiyordu takiliyordu simdilerde son 1 yildir ben 2 cocugu ona bırakıyorum  gezyiorum ..aliskanlik oluyor . Oda mecburen banada ayni hakki sagladi.  Bundan bagimsiz ailece vakit gecirmelerimiz var tabiki olmalida mesela coluk cocuk gunu birlik kartepede gideriz edirneye gideriz tekirdaga gideriz. İstanbul cevresini gunu birlik gezeriz . Seninde ihtiyacin var bence canim konuşup izah etmen lazim. Oyle iyi geliyorki cocuk doyurma peşinden kosma derdi olmadan arkadasla vakit gecirmek
(133 puan) tarafından
Öyle tabii ki bende diyorum beraber gezelim istiyorum. Çünkü inan bana bir senedir hiç biyer bilmiyorm çocuktu virustu derken öyle kaldım ki hiç biyere gitmedim gezmedik . Birazda bu yüzden tuhafıma gidiyor galiba onun böyle gezmelwre gitmesi
(1,738 puan) tarafından
Eşitlik iste canım bakamam edemem diyen kocam 2. Cocukta aska geldi gozleri gülüyor bebege bakarken bez diyorum aninda degistiro bisey alincak hemen alip geliyo 6 yil arayla adam bebek özlemis herseyini yapiyor yavrumun isten gelince.  İlk cocuk hic bakmamisti bende ona guvenmemistim tabi ama simdiii gozum arkada degil gezerken
(133 puan) tarafından
Bakar ilk baslarda oğlumuza bakıyordu ilgileniyor ediyor aynı ama bazen hiç iki dakika vereyim kucağına hemen çocuk ağladiginda bırakıyor anlam veremiyorum. 4 yil sevgili olduk o zamanki ile şimdi ki çok farklı :)')
0 oy
tarafından
Arada ikinize de lazım byle şeyler canım bırak oda gitsin sende git farklı ortamlara girmiş olursunuz hem. Akşama birbirinize anlatır vakit geçirirsiniz yine. 
0 oy
(694 puan) tarafından
Ver Verde alıştırma benim eşim akşam eve gelip evden çıkmayan biriydi sıkılmam asla hatta evde olması çok çok hoşuma gider binadakilerle tanıştı kadını bize beni onlara bıraktı kocasıyla geceye kadar aşağı da oturdular tamam gözümün önünde ama ne gerek vardı ki kadınla bilerek arami bozdum ki ne ben gidim ne o gelsin ama kocalar kopmadı evde yanlız kaldım sonunda babamın evine gittim adamdan yine kopmadı sonu sonu kendisi sıkıldı şimdi gidip gelmiyor ama çok sıkıntılı günlerdi bir erkek alıştımı kopamıyor o yüzden tadında biraktirin
(133 puan) tarafından
Bende ondan korkuyorum işte. Alisirsa diye sürekli izin vermiyorum ama dediğim gibi gözüm arkada kalıyor kendimi kötü hissediyorum. Trip atiyorum istemsiz bu sefer de tadımız kaciyo kendimi tutamıyorum
(694 puan) tarafından
:)))) eşimin masaj takıntısı var yemeğini önüne koyduğum gibi kafasına masaj yapıyorum ailesine bile gidiceksen vazgeçiyor:))) sizde taktik geliştirin
0 oy
(1,552 puan) tarafından
Diğer hafta da seni götüreceğinden eminsen bu hafta ona izin ver.. Ama haftaya da bi bahane bulup seni yine götürmicekse de sen bilirsin.. Ben öyle olduğu zaman dayanamayıp kavga çıkarıyorum, onun da morali bozulup gitmiyor :) Sonradan biraz vicdan yapıyorum ama o da hak ediyor bazen
(133 puan) tarafından
Bende suratım asilinca gitmiyor bazen aynı şekilde vicdan yapıyorm bu sefer gitseydo falan diye ama içim içimi de yiyor çok arada kalıyorum. Ne var yani al çoluk çocuk beraber gitsek gittiği kişiler de arkadaşımız o da alsın eşini ayrı takilmaktansa bizde görelim gittiniz yeri ne var yani bunu istiyorum ben :):)
(1,552 puan) tarafından
Onlar öyle ince düşünemiyorlar maalesef.. Benimki de benim tanımadığım, sevmediğim ne kadar insan varsa onları topluyor.. Başbaşa denize gidelim dedim, çadır aldı, kamp yapacaktık ne güzel.. 5 büyük, 4 çocuklu iki aileyi toplamış, 2 de biz 11 kişi olduk.. Olay çıkarttım gitmedim de yollamadım da ben de.. Sonra da yangınlar falan çıktı öyle gidemedik.. Yaz bitiyor daha denize giremedik :)
0 oy
(7,220 puan) tarafından
Bırak gitsin eşleri çok sikmamak lazım bence bu hafta arkadaşlarıyla gitsin haftaya a seni gezdirir arada bir erkek erkeğe takilmalari iyi oluyor bende gönderiyorum halısahaya balık tutmaya vs kafası bosalmis oluyo oda beni istediğim her yere götürüyor daha ben istemeden seni gezmeye şuraya götürcem diyo ne kadar rahat birakırsan sana dönüşü o kadar güzel olur 
(133 puan) tarafından
İnşallah bende onu düşünüyorum. Biraz karıma vakit ayırmalıyim der mi bı sure sonra yoksa iyice yoldan çıkar mı emin degiljm
(7,220 puan) tarafından
Valla oda onun karakterine bağlı canım
0 oy
(6,396 puan) tarafından
Benim esimin cevreside oyle hatta biz gecen gun yemege gidyorduk esimle 3 yakin arkadasi icmeye gidiyorlarmis mesela yolda arabalarimiz yan yana denk geldi esimi gunduzden cagirmislar ben hanima soz werdim die gitmemis ayda yilda bir gider oyle arkadaslariyla ona da pek kafami takmam zaten icmez hamdolsun guvenimde sonsuz bosuna huzursuzluk cikarma canim ayda yilda bi gidiyorsa hamurunda yoksa emin ol alismaz mesela esimin arkadaslarinin hanimlari mutlu nasil bu koyun cocugu die sasirirlar icinde yok bizimkinn
0 oy
(3,561 puan) tarafından
Sizi anlıyorum hak da veriyorum.

Ben yollamıyorum. Bi süre sonra alıştı.bensiz gitmek istemiyor. Zaman gerek biraz. 

Ben çocukla 24 saat evdeysem, ben kafamı dağıtamıyorsam sadece cinsiyeti yüzünden dışarı gidip keyif yapamaz. 
(133 puan) tarafından
İç sesimi buldum :):):)
(3,561 puan) tarafından
:) saatlerce yazabilirim, konuşabilirim bu konuda.
Teşekkürler.
0 oy
(164,267 puan) tarafından
Aman birak gitsin yaa sende git iyi olur oyle seyler ara sira
0 oy
(13,672 puan) tarafından
Hafta da iki ya da üç defa arkadaşları ile çay kahve içmeye giderler hiç problem etmem 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 416 göst.
0 oy
14 cevap 752 göst.

Kategoriler

1,498,639 soru

24,480,020 cevap

356,461 kullanıcı

...