0 oy
482 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar ailenizin yanina yani annenizin babanizin yanina her gittiginizde eli dolu gidermisiniz

33 Cevaplar

0 oy
(16,483 puan) tarafından
Küçükler var onlara eşim kesinlikle alır biseyler eve de alırız 
tarafından
Dimi bencede
-Reklam-
0 oy
tarafından
Evet giderim hediyesiz gitmem 
(219 puan) tarafından
Neler alırsınız mesela
tarafından
Meyve sebze pasta türleri alırım genelde
0 oy
(7,095 puan) tarafından
Evet boş gitmeye utanırım hem
tarafından
Aynen bende öyle hissediyorum
(219 puan) tarafından
Neler aşırsınız mesela
(7,095 puan) tarafından
Meyve sebze ekmek bazen tatlı
0 oy
(3,728 puan) tarafından
Muhakkak annemler köyde yaşıyorlar her zaman herşeyi alma imkanları olmuyor malesef market uzak o yüzden ben giderken muhakkak alır götürürüm
tarafından
En iyisini yapiyosun valla canim
0 oy
(1,886 puan) tarafından
İki tarafa da evet. Eşim benim aileme gelirken dolu gelir. Ben o tarafa giderken dolu giderim annem gonderir
tarafından
Öyle olmasi gerekir bencede. En iyisini yapiyosun
(219 puan) tarafından
Neler alırsınız mesela
(1,886 puan) tarafından
Eşim Trabzonlu ben samsunluyum. Eşim oranın peynirini çayıni getirir her seferinde. Ben doğumu ailemin yanında yaptım hamileliğim burda geçti eşim görevde olduğu için. Görümcem bebek gormeye geldiğinde anneme babama hediyelerle geldi mesela. Bizimkiler de buradan taze sebze meyve, konserve fln gönderiyor. Kaynanam zaten bişe isterse arayıp annemi söyler o konuda rahatız. Eşim bizdeyken markette indirime girenleri bile alıp gelirdi aynı kendi evi gibi ayırt etmez sağolsun.
0 oy
(2,360 puan) tarafından

Yok ya bişey alamıyorum malesef hep gidisim ani oluyor ordan market alışverişi vs yapıyorum ufak ufak 

0 oy
tarafından
Yani gitmem çünkü hiç gerek olmaz babamın evinde herşey dolu doludur ancak cips kola pasta falan alırız 
0 oy
tarafından
Hiçbir yere elimiz boş gitmeyiz. Ben öğrenciyken fakirlikten kırılırken bile buna çok dikkat ederdim şuan evliyim çok şükür eşimde benimle aynı kafada nereye gitsek elimiz dolu dolu gidiyoruz 
0 oy
(1,264 puan) tarafından
Evet ya evde bişeyler yaparım yada yol üstünde meyve falan alırım
0 oy
tarafından
Ypk ben boş gidip dolu geliyorum arsısım ben özellijle ev eşyası ve aksesuar konusunda aaaa bana mı aldın bunu anneğğ der alır evime getiririm

Misafirliğe giderken boş gitmem tabi 
tarafından
Allah senii :))))
0 oy
(219 puan) tarafından
Ilk başlarda giderken elim dolu giderdim şimdilerde gerek duymuyorum 
0 oy
(8,087 puan) tarafından
Gittiğim her yere muhakkak bir hediye ya da yiyecek içecek tarzı bir şey alırım. Anne babalara giderken de aynı şekilde
0 oy
(7,791 puan) tarafından
Giderken almam küçük kardeşim var bazen ona aliriz ama kalacaksam ona da almam yani yol beni tutuyor ve unutuyorum bazen acikcasi  beraber markete cikariz sonra oyle alirim. 

Yani  annemler bana dolu gelir daha cok bahceleri var sebzecilik yapiyolar öyle :) 

Kaynanamlarinda elmaligi var ordan meyve toplar anneme veririz annemden sebze toplar kaynanama veririz :D
0 oy
(10,363 puan) tarafından
Küçük kız kardeşim var 4 yaşında mutlaka ona biseyler alırız gerçi ben haftanın 4 5 günü anamdayim evimiz çok yakın ama yinede bakkaldan Ufak Bir çikilata dahi olsa alırım zeynoş uma.. bazen market alışverişi yaparız ev ihtiyaçları için bazen çay yanına biseyler alırız kahvaltı ya gidersek poğaça börek ekmek vs. 
0 oy
(3,551 puan) tarafından

Kız annem bi üst sokağımda oturuyor her gün gidiyorum. Elim dolu gitsem hep batarım heralde :D

0 oy
tarafından
Evetttt ben giderken hediyelerimi  goturuyorum gurbetteyim zaten kaldigim süre  içinde de marketten hersey alırım 
0 oy
(5,038 puan) tarafından
Haftada en az birkere giderim ama elim dolu gitmem. Kardeşimin marketi var. Evde eksik gördüklerimi mesaj atarım akşam getirir ona parasını veririm. Ama ev genelde dolu olur. Kardeşimin aklına gelmeyen şeyleri alırım.
0 oy
tarafından

Anam alt katımda oturuyor her gün boş gidiyorum Bi kızım oluyo elimde :D

0 oy
(3,833 puan) tarafından
Aramızda 10 bina var hep gider geliriz birbirimize ilk evlendigimizde hep tatlı falan alıp giderdik ama şimdi arada birbirimizi özel olarak yemeğe çağirırsak o zaman bişeyler alıp gidiyoruz 
0 oy
(9,238 puan) tarafından
Yok ya onlar bana getirsin :)

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 318 göst.
25 Mart 2023 Diğer kategorisinde Pembikmor (1,565 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 223 göst.
28 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde hanimeli (572 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 589 göst.
16 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 146 göst.
21 Mart 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Nane.Limon (11,194 puan) tarafından soruldu

409,544 soru

12,310,206 cevap

38,677 kullanıcı

Kategoriler

...