0 oy
490 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar ailenizin yanina yani annenizin babanizin yanina her gittiginizde eli dolu gidermisiniz

33 Cevaplar

0 oy
(3,753 puan) tarafından
Eksiği varsa market alışverişi yaparken alırım yoksada alırım dursun derim her gitmemize de ekmek kola çekirdek veya tatlı alırız 
tarafından
En iyisini yapiyosun canim
-Reklam-
0 oy
(29,172 puan) tarafından

Yani boş gidilmez 

0 oy
(70 puan) tarafından
Eşim alır iki tarafa da giderken pazar alışverisi yapar ama benim annemler istemez bişey köyde oldukları için herşeyleri bol bol var zaten bagajımızı doldururlar daha dönüşte kayınvalidem de arar ister şunu alın bunu alın diye onlar da köyde yaşıyor ama onların tarafı hep başkasından gelmeye alışmış kendileri koymaz bişey
0 oy
(2,826 puan) tarafından
Paramız varsa mutlaka alır ama gün geliyor elimizde olmuyor o zaman ya ekmek kola alır yada sade ekmek 
0 oy
(133,307 puan) tarafından
Bu konuda ben cok abartiyom yaa
0 oy
tarafından
Küçük biley alırız atıştırmalık veyada eksik bir şey varsa nezaketen 
0 oy
(1,015 puan) tarafından
Bı kac kere aldım annem cocyklar yesın dıye gerıye gonderıyo bende almıyorum artık. Bı annem bı babam zaten evde 2 kısıler. 
0 oy
(539 puan) tarafından
Tabiki arkadaşıma kahveye bile gitsem kesin dolu giderim 
0 oy
tarafından
Gurbetdeyim vatana gitdikde annemlere giderken hic bir sey goturmem cunki para olmuyor bende hepsi kayinbaba ve kayinvalidede oluyor. Markete gitme luksum bile yok. Esimde bizi orda birakir rusyaya doner. Bos giderim annemlerde artik nasil cimri olduklarini biliyorlar diye gonnul koymaz. 
0 oy
tarafından

Her gittiğimde almam ama arar sorarım  birşey lazimmi diye   çünkü belli aralıklarla değil her gün gidip geliyorum  ben

0 oy
(2,587 puan) tarafından
İllaki marketten bi seyler alırız cnm
0 oy
(326 puan) tarafından
Hep almam üst mahallemde yaşıyorlar hafta 2 yada 3 muhakkak görüşürüz bazen 1 hafta full beraber oluruz bana bişi aldırmazlar zorla alırım ben bazen bide yemek yaparım yada fırında yaptırırım muhakkak hep onlar olmaz 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 318 göst.
25 Mart 2023 Diğer kategorisinde Pembikmor (1,565 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 223 göst.
28 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde hanimeli (572 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 589 göst.
16 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 146 göst.
21 Mart 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Nane.Limon (11,194 puan) tarafından soruldu

409,551 soru

12,310,642 cevap

38,689 kullanıcı

Kategoriler

...