Nasıl idare ediyosunuz 2 çocuğu birden merak ettim.. kızım 3 yaşında tam oğlum ağlıyo annneeee cissiimmm diyo.. tam oturtmuş kızıma yemek yediyorum oglum ağlıyo bu sefer kucağıma onu alıyorum emziriyorum kızım kalkmış masadan.. bu gece tam oğlanı uyuttum sıra kıza geldi tam yatırıyorum yatağına bir bahane bulup kalkiyo en sonunda şimdi kardeşini de uyandirdi 9 da yatmaya çıkıyoruz ve su an ikiside uyanık.. 2 çocuk idare ettiricek taktiginiz var mı hanımlar... anlattım falan zor ama bir okadar da keyifli hiç gözü korkmasın kimsenin :))
Benimde iki çocuğum var ama başa çıkmak gerçekten çok zor hele bide maddi açıdan giydirecek kıyafet bile bulamıyorum maddi durumumuz çok kötü kışın ortasında taytla geziyorlar valla ikiside o yüzden hep bronşit ya napcam bilmiyorum ya beledilere de basvuriyaprim ama onaylanmamış daha
Benim oğlum beş yaşında okula gidiyo hala alışamadı.seninki tam uç yaş döneminde benmerkezli katı kurallar pek olmaz. Nasıl uyutuyosun bide o önemli.benimki artık tek uyuyo kapısı açık gece lambası takılı.ikisini aynı anda alıyorum uykuya öpüp ayrılıyorum yanından tv de kapalı oluyo.dişini sıkıp uç gün yada bi hafta uygularsan sabırla kurallarına alışıyolar canım ama dediğim gibi uç yaşında kural işlemiyo çocuklara en zor yaş
Biri 2.5 yaşında biri 45 günlük çok zor geçiyor sanki hic birseye yetişemiyor gibi vicdan azabı çekiyorum ama yinede şükür.
Benimde iki çocuğum var kızım bir buçuk yaşında oğlum üç çocuklarınıza olmayan kiyafetlerkıybana vermek istermisiniz kızlar durumum kötü yardıma ihtiyacım var lütfen yardım edin
1,491,823 soru
24,377,213 cevap
348,411 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın