0 oy
380 göst.
Diğer kategorisinde (60 puan) tarafından
Eşim sürekli kendi arkadaşlarıyla zaman geçirmek istiyor. Gitmesin demiyorum gitsin ama bana gelince sen evlisin sen çocuklu kadınsın diyor sinirim yerinden oynuyor. Herşeye çok karışıyor. Bir yere giderken ne giydiğime makyajıma hatta saçımı nasıl yaptığıma dahi. Benim özel hayatım olmuyacak mı diye tartışıyoruz. Oysa ki benimde hiç yok. Beni isterse arkadaşımın evine bırakıyor dışarı tek çıkamam asla neymiş gezme oluyormuş. Kıskançlığı hayatıma bu kadar karışması kendine gelince çok bencil olması canımı çok sıkıyor her yolu denedim aynı gene aynı 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kendini beğenmiş bence insanlardan asla hoşlanmıyorum ne demek sen evli çocuklsun   Allah aşkına nerenin cahili bu adam 
(60 puan) tarafından
Mersin Gülnarlı memleketini anlatırken bile öve öve bitiremez iyice herşeyden soğuttu beni. Gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum artık
tarafından
Hahaytt güleyim de boşa geçmesn  canım sen bir bireysin ona lafları ile hareket etmek zorunda değilsin ki o nasıl canın istediği her şey yapabiliyorsa sen de yapmalısın asla kendini teslim etme bir erkeğe kendilerini sahibimiz miş gibi sanırlar ve bize yön etmeye çalışırlar
(60 puan) tarafından
Ne desem fikri de zikride değişmiyor ne yapacağımı şaşırdım
-Reklam-
0 oy
(2,319 puan) tarafından
Kendi sürünün başıboş keçisi mi? Sen evli çocukluysan oda evli çocuklu o zaman arkadaşlarıyla gezeceğine seninle çocuğuyla gezsin düşüncesiz. 
(60 puan) tarafından
Ben gurbetteyim yeni geldim buraya hiç arkadaşım yok  memlekete izninden izne gidiyoruz oda sürekli kendi bırakıp kendi Alir bı yere gitmek istersem ya da beraber
(2,319 puan) tarafından
Sende arkadaş yada düzgün bi komşu bul kendine
(60 puan) tarafından
Bulunduğumuz yer şehir çıkışında koca bina da iki daire var biri imammış ben açık olduğum için eşini benle konusturmazmis öbürü de pazarcı gece gunduz dışarda şansıma tukurcemm
(2,319 puan) tarafından
Hm anladım canım inşaAllah güzel insanlar bulursun arkadaş olacak.
(60 puan) tarafından
İnşallah Allah razı olsun
0 oy
(14,235 puan) tarafından
Cahil insan ya ne demek gezme oluyor tek başına çıkınca olsun ne oluyor gezme olunca ay sinir oldum
(60 puan) tarafından
Abimgile gitmek bile onun için gezmek oluyor. Kendi bırakıp kendi alacakmış ne desem boş onun için..
(14,235 puan) tarafından
Sen ne diyorsun o böyle saçma sapan boş konuşunca
(60 puan) tarafından
Karşılığını veriyorum düşüncen yanlış diyorum güzelce anlatıyorum başka insanlardan örnek veriyorum ama boşss
0 oy
(7,222 puan) tarafından
Ben böyle kocalari okurken çok sinirleniyorum hakaretler küfürler etmek istiyorum o yüzden susuyum bari 
(60 puan) tarafından
Bı de ben böyle hayat sürdürüyorum bende sıkıldım artık
(7,222 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun canım
(60 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Agzinin ortasına tokati yiyecek kendine gelecek sanki evli çocuklu değil 

Bu adamlara bu kadar kendinizden taviz vermeyin 
(60 puan) tarafından
Elimden geleni yapıyorum vermemek için ama ne yapsam boş neyi denesem anlamıyor malesef
0 oy
tarafından
Ben ilk evlendiğimde bir alt sokaktaki kuzenime tek gidemezdim cok bunalttı beni ama şimdi istersen arkadaslarınla tatile gidebilirsin diyor adam bana bukadar genişledik :)))
(60 puan) tarafından
Naptınız da böyle oldu :)
tarafından
Hiçbirsey olgunluk yaş geçecek
(60 puan) tarafından
İnşallah ömrüm gittikten sonra kendine gelmez

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 766 göst.
0 oy
25 cevap 1,222 göst.
27 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Fatma0203 (407 puan) tarafından soruldu