0 oy
177 göst.
Diğer kategorisinde (42 puan) tarafından
Kullandığınız onerebileceginiz vücuda en zararsız kontrl hapı önerebilir misiniz 

4 Cevaplar

0 oy
(2,786 puan) tarafından
Geri çekilme yxyxyzg :)
(13,313 puan) tarafından
Çok tehlikeli :)
(42 puan) tarafından
Bu yöntemi kullanıyoruz ama güvenilir gelmiyor bana her adet dönemi sınır stres oluyor
(2,786 puan) tarafından
Şüphe duyduğun anın sabahında ertesi gün hapı al en azından bir ay içinde kaç tane şüpheli durum olabilir ki
(13,313 puan) tarafından
Kaç kişi burada ertesi gün hapıyla hamile kaldı biliyor musunuz ve çok aldı mı zararlı
(2,786 puan) tarafından
Tepkinizi kontrol ediniz devlet meselesi haline getirdiniz ..
(2,786 puan) tarafından
Ya bir de birkaç saat içinde döllenme nasıl oluyor da bu insanlar ertesi gün hapı ile hamile kalabiliyor? İlişkinin ertesi sabahı ertesi gün hapı alınırsa döllenme sonlanır
(13,313 puan) tarafından
Tepki vermeden yazdım usulca uyarıyorum aynı sizin gibi
(2,786 puan) tarafından
İlginç
(13,313 puan) tarafından
Yok canım tedbir bizden takdir Allahtan zevk suyundan bile can yaratıyor Rabbim. Yaşlılar derler cimadan sonra tuvalete gidip yıkandı mı kalmaz ama sıra sıra doğurmazlar. Ertesi gün hapı hormonları ciddi sarsar ve genelde adet kanaması olur yani bebek tutsa bile düşüğe sebebiyet verir. Sağlıklı değil anlayacağın
(2,786 puan) tarafından
Doğrudur valla bilmiyorum ama korunmak şart
-Reklam-
0 oy
(13,313 puan) tarafından
Ya birşey diyeceğim ben bugüne kadar sadece yasmin kullandım memnunum ve hiçbir yan etkisi bana işlemedi ama kişiden kişiye değişir herhalde
0 oy
tarafından
Ben saglik ocaginin verdigi micronon muydu neydi onu kullandim 3 yil. Cok iyi gelmisti bana. Sancilarim bitmisti. Kanamam azalmisti
0 oy
(4,292 puan) tarafından
Microgynon kullaniyorum memnunum 
(2,930 puan) tarafından
Emzirirken oluyomu kuzum
(1,602 puan) tarafından
Oluyor canm
(4,292 puan) tarafından
1 yaşından sonra kullanılıyor emzirirken canim

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 63 göst.