0 oy
350 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Dun bu postu paylaştım ya ben ağlarken ağzıma ne laf geldiyse eşime saydım pis köpek hakkımı helal etmiyorum benim ahım senin burnundan cebimden gelsin baya baya kendi kendime laf saydım  oda demekki balkonda beni dinlemiş bugün beni hiç takmıyor tınlamıyor tabi bende hiç saymıyorum takmıyorum sonuçta  hamileyim benide düşün biraz degilmi niye bir çocuğun ağlaması için gözüme tokat atıyorsun normalde  zaten durduk yere gözüm yaşarıyor zaten illaki kalp kirarakmi  duzelticeksin şimdi kahvaltı hazırladım ben yedikten sonra o sofraya döndü  ben başka odaya gectim o sonra kahvaltı yaptı ne yapayım ben simdi

image

5 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Şimdi bana laf eden olucak ama bir kaç post okudum şiddetle ilgili gerçekten anlayamiyorum ben kendime laf ettirmiyorum bunlar bence cokkk takmaktan götünü kaldırmayın şunların hangi hakla vurur ya o kim köpek.

Lütfen kendinizi ezdirmeyin artik
tarafından
Ezdirmem artık kurban olsun çocuklarıma bende karnımı doyurdum sonra kalktım sofradan onla artık aynı yatakta bile yatmıyorum 3 gumdur
tarafından
Sadece bu bacıma degil kuzum burada cogu kadin boylee kendini ezdiren aldatilip ceken cok uzucu cok
-Reklam-
0 oy
tarafından
Tamam sana neden tokat atıyo kendine atıp sakinleşşşn zaten hamilesin birde çoçğun var 
tarafından
Cocuk susmadı diye bana tokat attı bende ağzıma ne geldiyse söyledim ona ses gitmiş bugün trip atıyor bana
0 oy
(4,687 puan) tarafından
Hiç yanına gitme saygısız insan insan ailesine bunu yapar mı ben böyle erkekleri anlamıyorum anlamakta istemiyorum 
tarafından
Allah insani insanlarla karsilastirsin hyvnlarla degil
(4,687 puan) tarafından
Hayvan kadar olsa eşine el kaldırır mı eşine eziyet eden tek varlık insan oğlu
tarafından
Vallahi anlasiysiz insanlarla hayat surdurmek cok zor
0 oy
(325 puan) tarafından
Canım valla tavrını koy hiç o yokmuş gibi çocuklarınla ilgilen kendini mutlu et bırak o seni mutlu görsün ki içi yansın asla pasif olma
(325 puan) tarafından
Valla ben kocamla tartışınca onu görmezden gelirim sanki o evde değilmiş gibi davranırım oğlumla gülüp oynarım hemen Kendi gelir yanımıza oğlum anneye gülme o taş kalpli der ben de hiç tınlamam herkese hak ettiği gibi davranıyorum derim
0 oy
(670 puan) tarafından
Odam ömrünü yer senin vicdanı yok gidicek yerin yoksa muhatap olmamaya çalış canım işin zor

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 1,429 göst.
0 oy
16 cevap 1,074 göst.
+1 oy
12 cevap 1,493 göst.
16 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 908 göst.

Kategoriler

1,500,891 soru