0 oy
222 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Alabilmek için sartlari ne ve nereye nasil başvuru yapmak lazım.

Esimin sigortası yok verirler diye düşünüyorum 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Şartlarını bilmiyorum ama sigorta yoksa verilir ve iki ayda bir öğrenci maaşı denilen bir şey var yani öyle biliyorum duydum
tarafından
Ugrastiriyorlar desene
(694 puan) tarafından
Yok kimliğini al sosyal yardımlaşma vakfına git 5 dk sonra gelir testini veriyorlar üstünde ev araba falan yoksa tabi 15 gün sonra SGK ya gidip açtırıyorsun baNa da uzun uzadıya anlatılar da öyle değilmiş kış gelmeden açtır ki kışlık kömürdü elektriğin yarısını falan devlet karşılıyor yararlan hepsinden
tarafından
Esimin üzerine ev var ama borçlu. Ben ilaçlarımı almak için istiyorum aslında sadece
(694 puan) tarafından
Bence bişey olmaz benim eşimin sigortası en yüksek yatan sigorta ama ben faydalanamıyorum bana çıktı size de çıkar gözünüz korkmasın 10 dk bile sürmüyor yani belge belge dolaşmıyorsunuz kimliği alın gidin sosyal dayanışmaya bitti zaten kaç gün sonra SGK ya gidiceginizu onlar söyler
tarafından
Sadece kendi kimliğim yeterli demi
-Reklam-
0 oy
(13,026 puan) tarafından
Otomatik olarak yeşil kartlı olmuyor musun ki sigorta falan olmayınca 
tarafından
Yok canım nerdee
(13,026 puan) tarafından
Allah allah peki ben niye öyle biliyorum nerden duydum ki :))
tarafından
Ben bilmiyorum :D
0 oy
(273 puan) tarafından
Uğraştırıcı bir şeyi yok cnm sosyal.yardim a gidiyorsun oturduğun bölgede onlar sana bir kağıt veriyorlar sadece bir kaç yere gidip imzalatman gerekiyor imzalattiktan sonrada onu tekrar götürüyorsun ve oluyor bu kadar 

Çocuğun varsa  çocuk aylığıda alıyorsun 2 aya bir elektrik den de faydalanıyorsun postaneye gidip elektrik yardımı çıkıp çıkmadığını soruyorsun onlarda ztn söylüyorlar 
tarafından
Yeşil kartı olana ayriyeten yardımda mi yapılıyor
(273 puan) tarafından
Ayriyeten derken çocuk aylığı veriyorlar 2 aya bir birde elektrik yardımı
0 oy
tarafından
Yesil kart kalkti genel saglik var  kaymakamlığa git ordan yardımcı olurlar canim 
tarafından
Aaa verilmiyor mu artik
tarafından
Yok basvuru yapiyorsun onlar senin durumuna gore ücretsiz de yapabiliyor ayda belli bir ucret odeyerekte olabiliyor mesela biz 10 sene önce aylık 38 lira oduyorduk suan bilgim yok ssk yi arayip bilgi alabilirsin ama
0 oy
tarafından
Sosyal yardıma gidiyosun bi kağıt imzalatıyolar eşinin himayesinden çıktığına dair sigortasından yani. 
tarafından
Biri genel sağlığa gidiyorsun falan yazmış ama sosyal yardımdan oluyor demi
tarafından
Evet ordan ssk ya gidiyosun kağıt imzalamak için. Biz öyle yapmıştık
0 oy
(2,587 puan) tarafından
Canım sgk gidip başvuru yapıyorsun sonra kaymakamliga gidip çocuk 0arasi kömür yardımı elektrik felan gibi yardımlardan da faydalaniyorsun ayrıca
tarafından
Yok ben sadece ücretsiz muayene olmak ve ilaçlarımı almak için istiyorum
(2,587 puan) tarafından
Sen bilirsin o zaman
0 oy
tarafından
Yeşil kart ne oluyo
tarafından
Sigortasi olmayanlar ücretsiz muayene oluyor falan.
tarafından
Hmm anladım canm

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 236 göst.
1 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Mslcns (5,312 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 197 göst.
14 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Canparcam (285 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 566 göst.
20 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Cetineylul317 (1,266 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 471 göst.
6 Mayıs 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Prens_annesi (228 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,491,745 soru

24,375,920 cevap

348,322 kullanıcı

...