Arkadaslar öğretmenlik kpss ye girdim bazilarinizin haberi var.Bu postu bana yorum olarak soru soranlar icin aciyorum.( Calisma sistemi , izledigim videolar vs )Sinavim guzeldi, istedigim gibi gecti .Kpss ye girecek olanlara bir kac oneri.
gk ve gy ve egitim bilimlerini benim hocamdan youtube kanalindaki videolarla halledin.Butun videolari degil sadece genel tekrar yazanlari izleseniz yetiyor .Cok rahat yetti bana .Sadece 10 lu deneme cozdum egitimden Son 2 haftada .Egitim asiri zor olmuyor , mantigini kavrayinca cok kolay.Videolarda zaten anahtar kelimeleri veriyor hocalar. Ama benim Vaktim az kalmisti tayin isleri , tasinma , dügün vs .Siz son 2 ayda bakin egitime :) garanti olsun.
Bolumunuzde öabt var ise.Uzman bir hocanin kitabini alin , ayni zamanda videolarini izleyin.
Ben ingilizce alaninda Numan sercenin kitabini aldim .Ayni zamanda kitabı okurken anlayamadigim yerlerin videolarini izledim Sonra da test cozdum bol bol .Yanlislarima baktim hemen .Mutlaka cozumlu test alin .yapamadiginizi acikliyor ve ogrenmis oluyorsunuz. .
ingilizce icin bastan beri calisiyorum.Öabt si olanlar ilk basta onunla baslayin ve her gun test cozun ve her hafta genel bir tekrar yapin.
Sinava girecekler hic bir sekilde parali video seti almayin .Doping hafiza , CBA akademi vs .Cunku para tuzagi.Benim hocam youtube sayfasinda her dersi o kadar guzel anlatiyor ki .Hem de ucretsiz .Umarim faydasi olur .
Aldigim denemeler ve test kitaplarinin yayinlari ;
Yargi
Yediiklim
Pegem
Sinav formatina en yakin kitaplar ve denemeler bunlar .