+1 oy
183 göst.
Kültür-Sanat kategorisinde tarafından

Arkadaslar öğretmenlik kpss ye girdim bazilarinizin haberi var.Bu postu bana yorum olarak soru soranlar icin aciyorum.( Calisma sistemi , izledigim videolar vs )Sinavim guzeldi, istedigim gibi gecti  .Kpss ye girecek olanlara bir kac oneri.

gk ve gy  ve egitim bilimlerini benim hocamdan youtube kanalindaki videolarla halledin.Butun videolari degil sadece genel tekrar yazanlari izleseniz yetiyor .Cok rahat yetti bana .Sadece 10 lu deneme cozdum egitimden Son 2 haftada .Egitim asiri zor olmuyor , mantigini kavrayinca cok kolay.Videolarda zaten anahtar kelimeleri veriyor hocalar. Ama benim Vaktim az kalmisti tayin isleri , tasinma , dügün vs .Siz son 2 ayda bakin egitime :) garanti olsun.

Bolumunuzde öabt var ise.Uzman bir hocanin kitabini alin , ayni zamanda videolarini izleyin.
Ben ingilizce alaninda Numan sercenin kitabini aldim .Ayni zamanda kitabı okurken anlayamadigim yerlerin videolarini izledim Sonra da test cozdum bol bol .Yanlislarima baktim hemen .Mutlaka cozumlu test alin .yapamadiginizi acikliyor ve ogrenmis oluyorsunuz. .

ingilizce icin bastan beri calisiyorum.Öabt si olanlar ilk basta onunla baslayin ve her gun test cozun ve  her hafta genel bir tekrar yapin.

Sinava girecekler hic bir sekilde parali video seti almayin .Doping hafiza , CBA akademi vs .Cunku para tuzagi.Benim hocam youtube sayfasinda her dersi o kadar guzel anlatiyor ki .Hem de ucretsiz .Umarim faydasi olur .

Aldigim denemeler ve test kitaplarinin yayinlari ;

Yargi 
Yediiklim
Pegem

Sinav formatina en yakin kitaplar ve denemeler bunlar . 

2 Cevaplar

0 oy
(2,493 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Teşekkür ederim Allah razı olsun. Hazırlanmayı düşünüyordum ÖABT gözümü çok korkutuyordu. Bölümün ingilizce öğretmenliği ise bir tık şanslısın. Alım fazla ve puanı düşük. Çevremde ne kadar din kültürü ve ingilizce öğretmenliği okuyan varsa atandı. Rabbim gönlüne göre versin inşallah. Benim hocam çok iyi bu arada haklısın
tarafından
Canim benim bizim bölum sansli ama puanlar yükseldi bir anda .4 bin alim varken 1700 alima düstü covid yuzunden .Ama insallah nasipse fazla alim olur diye dusunuyorum :) Bolumun ne ?
(2,493 puan) tarafından
O bile güzel bir sayı canım. Ben Türk Dili ve Edebiyatı okudum. Sonumu bile bile okudum çok seviyorum. İnşallah Rabbim gönlümüze gôre verir :)
tarafından
Yaa sakin uzme yaparsin basarirsin .Arkadasim tarih okudu .Kac yildir giriyordu atanamiyordu .Pes etmedi atandi 2019 da :) o da imkansiz bakiyordu.Olmaz deme olur insallah
(2,493 puan) tarafından
İnşallah canım inşallah. ÖABT beni korkutuyor bir de matematik :)
-Reklam-
0 oy
(5,038 puan) tarafından
Geçmiş olsun kuzum senin adına çok mutlu oldum. İnşallah atandığın haberini de alırız buradan♡ 
(5,038 puan) tarafından
Bilmez olur muyum. Simdi rahat rahat eski hayatına dönebilirsin.
tarafından
Aynen.Ya bir de hamileyim .Sinav boyu benimki tekmeledi durdu .Bi dk durmadi sjjsjs
(5,038 puan) tarafından
Senin heyecanını hissetmiştir;D
tarafından
Galiba :) :D ❤️ bu arada sen calisiyor musun ?
(5,038 puan) tarafından
Ben de İngilizce öğretmeniyim canım. Benim kpss sürecinin üzerinden geceli cok oldu ama senin postlarini,yorumlarını okuyunca o stres dolu zamanlarım geldi aklıma.

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 453 göst.
8 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Sedaaylin (446 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 631 göst.
5 Haziran 2020 Diğer kategorisinde Krizantem (553 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 419 göst.
2 Eylül 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 144 göst.