Aramiz iyi canim şükür is yeri uzak ama hep arar sorar. Sevdiklerimiz yanimizdayken kiymetini bilelim
Ne guzel cnm Allah bozmazin bizde ara sira didissekte ben onsuz o da bensiz duramaz oyle diyo yani gelip gidip opmez ama eve gelince opmeden iceri girmez
Bende bir aydir yesil incir istiyodum iki gun once bulmus askim uyuma bi kasa incir buldum dedi gece saat 11di. Geldi inciri verdi ve 45km uzakliktaki bi mesafeye gitti. Allah razi oldun cok drger veriyor bende ona karsi oyleyim her yere arabayla goturur getirir hastane islerinde markettir alisveristir asla yalniz birakmaz seviyorum bu adami
Oğluyla kocasını öven yolda kalır derler bizde Allah mutluluğunuzu daim etsin kuzum hep böyle devam etsin inşallah azcıkta söyle postlar görelim artık yeterin ya :D
Allah mutluluğunuzu daim etsin canım. Benim eşimde çok ilgilidir düşkündür bana, Allah razı olsun ondan. Hep arar sorar, işten imkanı olduğu zaman kaçar eve gelir. Adam baba oldu daha bi değişti daha bi ilgili oldu, benimde hoşuma gidiyor hiç boğulmuyorum çok seviyorum eşimi. Yorgun olsada her zaman yardım eder çok anlayışlı.
1,492,946 soru
24,393,874 cevap
349,533 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın