0 oy
226 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Uyumayan var mı :?  Benim bebis tekmeliyor da yatmaya kiyamadim ya hissetmek istiyorum .

8 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap

Ben kızımı emziriyorum uyusun uyucam hemen:D

tarafından
Zor mu uyuyor . Uyku düzeni mi yok :)
tarafından
Normalde çok düzenli uyur ama bugün gündüzden beri fazla huysuz diş çıkarıyor sürekli ağlıyor yoksa böyle yapmaz hiç
tarafından
Himmm inşallah o diş biran önce çıkar da sende rahat uyursun baksana herkes uyumus bizden başka xbxbbxxb
-Reklam-
0 oy
(42 puan) tarafından
Ah canım benim şimdi uyuyabildigin kadar uyu... dogurunca bebişin sana öyle bir kıyacakki kendinden geçcen Annelik zor ve güzel 
tarafından
hahah sesli güldüm :) evet haklısın ama ilk ya ne bilim her hareketini hissetmek istiyorum ❤️
(42 puan) tarafından
Hamilelik bu sürecin en güzel yanı ❤ keyfini çıkar
tarafından
Aynen hele bide tekmeleyince.... Sağol canım ❤️
0 oy
(190 puan) tarafından
Bende 50 günlük kızımı ayağımda saliyorum uyumadı Bir türlü
tarafından
Ya yerim onu ben :) Maslallah ona.
0 oy
tarafından
ahh hasibemmm ❤️ Basim agriyordu Uyumusum uyandim simdi . Gel de uyu :D yine düstük bu batağa jsjsjsjs uyanir uyanmaz buraya girmek de sevdaya dahil mi ? Jsjsjsjjsjs
tarafından
İltifatlariniz beni mest ediyor şerife hanım ❤️❤️ . 23+5 olduk bizzzz :) sen kaç haftaliksin bakiimmm❤️
tarafından
Ben de 26 az varmis aramiz ❤️ ☺️ benimki de tekmelerle yardiriyor bu aralar. cinsiyeti ne ?
tarafından
Sen kuzenimle aynı haftadasin o da benden 2 hafta önde :) .siz tabi daha çok hissediyorsunuz dur . Bizimkiiiii soyliyimmm miiii :) . ADAM ADAM. DNXNXNZNZNZN  seninki ? Ay bide kaç yaşındasın sen :)
tarafından
Benim ki de minik erkek :)) 28 yasindayim .Ama gorsen asiri minyonum.İcimden bir ses senin de 20 li yaslarda oldugunu soyluyor :D
tarafından
Ahahah seninle benim aramda da birşey yokmuş :) bende minyonum :) 25 yaşındayim bende ❤️. Benim de içimden bir ses senin burcun ya akrep ya da balık diyor doğru mu efenimmm:))))
0 oy
(1,529 puan) tarafından
Olmazmi ben mesela çocuk boğazlar enfeksiyon kapmış uyku yok bende ya ateşi tekrar yükselirse diye
tarafından
Ayy çok geçmiş olsun canım ya Allah şifa versin ❤️
0 oy
(295 puan) tarafından

Kocam beni uyandırdı kendi uyudu :unsure:

tarafından
Neden :)
(295 puan) tarafından
: ) rahat durmadı gece gece
tarafından
Ahhahaha deliiii
0 oy
(672 puan) tarafından
Kızımı uyutmaya calisiyorum.
tarafından
Uyur inşallah :)))
(672 puan) tarafından
İns cnm 12 den beri cebellesiyorum.
0 oy
(3,679 puan) tarafından
Hastanedeyiz oğlumun ateşi çıktı sonuç bekliyoruz :(
tarafından
Şimdi iyi mi çok geçmiş olsun
(3,679 puan) tarafından
Teşekkür ederim ateşi hala var boğazları kızarmış biraz dediler idrarina da bakicaklar bekliyoruz

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 261 göst.
27 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 297 göst.
15 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
25 cevap 471 göst.
23 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 714 göst.