0 oy
663 göst.
Diğer kategorisinde (3,740 puan) tarafından

Bana Dio ki eve dön dedim heralde pişman oldu nedene bakın yaa neymiş annesi bu eve geldiğinde çocuğu göremicekmis hala anam babam diyo ya :angry:

5 Cevaplar

0 oy
(12,272 puan) tarafından
Bahane ediyordur belki mevzuu yu bilmiyorum ama bir erkek gel lütfen demeyi kendine adet hâline getirmedi maalesef 
(3,740 puan) tarafından
Dün eşimle çok kötü tartışık eski postlarimda esimin ailesi ne yaptıysa var hepsi onca şey yapmadılarina rağmen onlar bir şey yapmadı dedi tüm suçu bende buldu bende delirdim evi terk ettim
(12,272 puan) tarafından
Anan baban görmeyi versin de biraz diret bakalım ne diyecek o Zaman
(3,740 puan) tarafından
Anası babası çocuğu görmeyince uzulurmus benim uzulmemi umursamıyor zaten
-Reklam-
0 oy
(568 puan) tarafından
Dünde okumuştum. Ayrılık için büyük bir sebep yok bence. Ama tabiiki yine de sana kalmış canım. Ama arada olan çocuklara oluyor inan.
(3,740 puan) tarafından
Ya canım benim kızdığım nokta farklı anası babası tabiki atmicak satmicak orası farklı bende anneyim ama sadece bana gelip eda onca şey yaşında bende farkindayim sende benim ailemsin onlarda benim ailem bu yönde yaklaşsa inan sorun olmayacak direk beni hiçe sayıp anam babam dio hala onları düşünüyor
0 oy
(3,546 puan) tarafından
Eş ailesi konusunda çok şeyler yaşadım ama eşim sonradan çok düzeldi.. Bu yüzden yuvanı yıkmaya değmez canım. Yanında babasının bana küfür ettiği halde eşimin hep seesiz kaldığı zamanlar gördüm. Neler cektim neler. Sabrettim ve suan daha iyiyiz. En azından haklı oldugumu biliyor ve baskı yapmıyor. 
(3,740 puan) tarafından
O yüzden kaldıramıyorum çünkü gerçekten çok zor
(3,546 puan) tarafından
Canım valla kalbinin sesini dinle. Canın ne yapmak istiyorsa onu yap..onuda Allah yarattı seni de.. Kendilerinde nasıl bulurlar sana şiddet uygulama hakkını. İnsanlarda hiç Allah korkusu kalmamış.
(3,740 puan) tarafından
Onlara baksan 5 vakit namaz killarlar ağızlarından Allah kelimesi eksik olmayan dinden vaaz veren kişilerdir ama girmedikleri kul hakkı kalmamış
(3,546 puan) tarafından
Nedense hep öyle insanlar öyle oluyor. Teyzemin kocası givi cuma günü camiye gider cumartesi günü içmeye :D
(3,740 puan) tarafından
Oda ayrı bir olay :))
0 oy
(4 puan) tarafından
ayyy aynı benim eşim sanki inattan yapıyolar 
(3,740 puan) tarafından
Öyle valla
0 oy
(4,959 puan) tarafından
Ahahahahaha çüş ya çok istiyorsa başka çocuk yapsın versin anasına
(3,740 puan) tarafından
Dedim git başkasi ile evlen