Kızlar 2 aylık oğlum var ağlıyo ve uyumuyo gece 4 e kadar gündüz değilde gece çoğunlukla kayınvalidem bana kalın giyinmiyorsun sırtına soğuk değiyo diye ağlıyor ona geçiyo diyo acaba ondanmıya 9 saat hiç uyumadı nasıl dayanıyo bende anlamıyorum emzirirken uyuyo yatağa koyuyorum ağlıyo ben nasıl düzeltebilirim uyku düzenini hiç bilmiyorum vala çok yoruldum artık:((((((((
Bende kizima zencefil ve zerde cal karisimi veriyorum cok guzel uyku yapiyo sulandip bir cay kasigi ver cok koyma ama bir çimdik olsun
Onunla alakası yok şüpheniz olmasın. Demekki bebeğiniz kolik bi bebek ve maalesef bu sıkıntısı 3-4 aylıkken geçer ancak. Rabbim yardımcınız olsun sabır güç kuvvet versin
Canım emzik denedinmi ? Eğer ben doydugundan eminim diyosan yatagina yatirdiktan sonra emzik ver belki yatar oyle Allah yardimcimiz olsun benim oglanda oyleydi ve ben o siralar üşütmüştüm gercekten bu havada camlara balkonlara su tuttum hastaydim ayaga kalkcak halim yoktu annemde bana hep üşüttün cocukta o yuzden boyle diyodu ve ben şunu farkettim o üşüttüğum zaman benim oglum fiskirarak kusmaya basladi 3-4 kere oyle kustu sonra ben duzeldim oglumun kusmasida kesildi. Artik ne kadar dogru bilemem :(
Kendi yediklerine dikkat et çünki bazı şeyleri araştırdım emziren anneler yemememiz gerekiyor üşütme ve masaj yap hergün rahat latıyor gerçekten annede eğer sitres sıkıntı varsa onlar ev ortamında ki huzur ve vs şeylerden etkileniyormuş prof arkadaşım söyledi bebeği doğar doğmaz nasıl bir yol yapıyosan hep onu istiyorlar dyosunki emzirirken uyuyo yatırınca uyanıyo bu sorunu BN kısada olsa yaşadım ama atlattım canım allah yardım etsin
Şu an 45 günlük kızım var doğdu emiyor ağlıyor uyuyor du ilk ay aşısına gittiğimizde hiç kilo almadığını gördük yani bi çocuk 30 gün ac dayanamaz zaten sürekli ağlar diye düşünüyordum ki araştırmalar da öyle diyordu mama senesi bi hafta kız kilo almaya başladı.herkes şaşırdı yani madem yetmiyordu süt bu cocuk bi ay nasıl dayandı diye.
Söyle bi durumda var memeden ayırınca ağlamaya başlıyorsa ya gazi vardır yada açtır.
1,492,316 soru
24,384,030 cevap
348,919 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın