Evlenelim 1 yıl olmuştu hamile kaldım eşimde hamile kalmadan önce sigarayı evde içerdi şuan bıraktı tabi ama hep cam perde kapılar duman filan oldu kaynanama cam ve perdeler yıkanıcak dedim perdelerim kruvaze tabi kendi annemide çağıracaktım hep geçiştirdi şu gün bugün acelesi yok diye diye son ayına geldim kızları yurt dışından gelince kadın değişti ve son sorduğumda anne ne zaman yıkayıcam perdeleri camları filan dedim bana ananı çağır silsin camları kollarım ağrıyor dedi perdeleri de yaparız dedi bende tamam gerek yok dedim ben yaparım dedim kendi 1 hafta öncesinde mevlüt yaptı camlarını sildi ben eşime temizlikçi çağırıcam diyince de lafa atlayıp 150 TL alıyorlar ne gerek var yaparız diyordu beni oyaladı ve karnımdaki cocuk onun torunu ben kendi annemide çağıracaktım beraber yapıcaktık ama onun yapası yokmuş ben ***** gibi mudane edip çağırdım hep ama böyle yapması çok zoruma gitti kendi annemi cağırdım annemle yaptık anneme verdim temizlikçi parasını uzun lafın kısası kızgın oldugum için hastaneye ne onu nede kendi annemi çağırmayıcam neden derseniz kendi annemi çağırsam eşim darılıcak o yüzden İKİSİNİDE çağırmak istemiyorum bana nasıl davranıldıysa bende öyle davranacagım zorlanırmıyım hastanede eşimle tek doğunca mı çağırsam bilemedim