0 oy
261 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (337 puan) tarafından
kızlar 3. günümüz olucak bugün inşallah altına ıslatıyor ara ara o sorun değil ama tuvaletten korkuyor ve bugün olucak 3. günüm asla kaka yapmıyor kabız olunca daha zor olucak biliyorum ne yapmamı önerirsiniz kızlar tecrubelerinizi anlatabilir misiniz bi arada kasımda 3 yaşını dolduruyor ve bu benim 3. tuvalet eğitimim hem ben hem o hazır değildi şimdi daha azimlisin diye devam ettirmeyi düşünüyorum teşekkürler şimdiden 

7 Cevaplar

0 oy
(3,445 puan) tarafından
Canım çok normal bu bir süreç

Çiş neyse de çocuklar kaka da zorlanıyor kendilerinden bir oarca sanıyor o yüzden yapmıyor geçici bı süre
(337 puan) tarafından
inşallah canım alışacak mi yani
-Reklam-
0 oy
(7,956 puan) tarafından
Coookk normalll benim oğlan 2 hafta tuttu ağlaya ağlaya altına yapiyodu 2 hafta sonra aştı bu sorunu 
0 oy
(3,637 puan) tarafından
Aynı biz :)  31 aylık kızım  3 gündür uğraşıyorum ağlıyor wc de yapmadı kabız olcak diye dayanamadim bez taktim yapti kuzucuk,  cabaliyoruz bakalim ne kadar sürecek 
0 oy
tarafından

Benim kızımda korkuyo yaa

0 oy
(1,737 puan) tarafından

image

şu muzikli tuvaletten alırsanız yapinca muzik caliyor sirf o sebepten yapiyor cocuklar benimki tuvaleti bitince icine pecete islatip atardiki muzikm calsin ;))
(337 puan) tarafından
kuzum ya e bebekten lazımlik aldım alırken buda vardı ama gözüme geldi almadım  
bu arada postu 2 gün önce açmıştım ama cevaplayamadim dün gece altını ıslanmadi ve biraz daha alıştı
(1,737 puan) tarafından
Ne guzel canm
0 oy
(177 puan) tarafından
Benim kızımda kakasini kiloduna yapıyor nasıl alışacak bilmiyorum 
(337 puan) tarafından
2 gün önce açmıştım postu cevap vermedim kusura bakma bugün daha iyi ve dün gece altına yapmadı seninki ne zamandır öğreniyor
(177 puan) tarafından
20 ayliktan bu yana ara ara baslayip bırakiyorduk eğitimi son 1 aydır bez istemiyordu aciyor diyodu takmıyordum 2 altına 1 bezine 2 yere derken kendi söyler oldu gece sıkıntımız yok allaha şükür cisi gelince kalkiyor sıkıntı kakasinda onu söylemiyor soylesede gidiyorux yapmadan kalkiyor haftaya 2 yaşını bitirecek
0 oy
tarafından
Cnm lazimlik al oturma odanda dirsun hep. Ilk hafta lazimliga oturdu diger hafta klozete gecti benimki. Klozet icin de uste koymalik degilde(kayiyor ve cocuk tam sigmiyor) cocuk ve ebebryn icin klozet kapagi var (trendyolda 80 tl falan) ondan al onu sevecektir. 
(337 puan) tarafından
canım lazim lik almışm onada korkuyordu 2 gündür biraz düzeldi ve dün gece altına yapmadı çok şükür
tarafından
Gece altina yapmiyorsa ogrenmis demekki. Devam edin

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 259 göst.
17 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Mrvcckg (125 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 272 göst.
11 Kasım 2021 Aile kategorisinde elaa (1,664 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 344 göst.
10 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Birmucizeolsunn (112 puan) tarafından soruldu