0 oy
183 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Odaya  bile girdrmio oğlum kanepenin arkasina kapının arkasına ben bakınca beni itiyo çıkarttyo git dio el sallio masanın altına yani gizli gizli yapio neden acaba

7 Cevaplar

0 oy
(44,928 puan) tarafından

Benim oğlum gayet ulu orta yerde yapiyo gözüme bakar bide yaparken:D

(95 puan) tarafından
O tuvalete hemen alışır artık tuvaletin herkesin içinde yapılmadığı gerektiğin farkında o yüzden saklanıyor sen onu tuvalete alıştır bnm kızımda öyleydi 3 günde hemen alıştı artık bilincinde olduğu için utanıyor saklanıyor
(44,928 puan) tarafından
Öbür yaza alisticam 19 aylık oglum kizimida 2 yaşında alistirmistim yaza insallah
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bence normal ya mahrem olduğunu biliyor demek ki artık biz ortalıkta yapabiliyor muyuz mesela 
tarafından
Tabi canım egtme başlama vakti gelmis
0 oy
tarafından
Benimkide iki yaşında tuvalete gidince büyük abdesti yaptığında bnm dikkatimi dağıtmaya çalışıyor anlıyorlar herhalde
tarafından
Olabilir canım bende başlasam vakti sanrm
0 oy
(1,662 puan) tarafından
Canım utanma hissi gelişmiş artık yapdığınım farkpnda tualet eğitimi de vere bilirsin
tarafından
Evet şimdi okudum nette ama 20 aylık çiş de dio da daha başlamadım
(1,662 puan) tarafından
Zam zamanı bence canım
0 oy
tarafından
Hahaha kaynımın kızıda 2 buçuk yaşında oda şuan öyle kimseyi istemiyo artık akıllı eriyo ondan mı acaba ama demiyolar 
tarafından
Olablr canım onun yas büyükmüş çise alisblr aslnda
tarafından
Kaynanam bakıyo canım anasıda oralı olmuyo pişik olmuş her gün ağlıyo benim doğuma geldiler çocuk sesi kaldıramıyorum
0 oy
(163 puan) tarafından
Benim kızım 9 aylık oda sandalye veya koltuğun arkasına saklanarak yapıyo sanki o ne anliyosa utanmadan:)
tarafından
Hahaha utanma duygusu erken gelişmiş:))
(163 puan) tarafından
Galiba:)
0 oy
tarafından
tuvalet eğitim vakti gelmiş canım  utanıyor büyük ihtimal eğitim vermeyi denemelisin  ne kadarlik bebegin 
tarafından
20 aylık canım çiş de dio aslında ama denemedim daha
tarafından
masallah canım aslinda vakti de gelmiş  benim de 15 aylik kızım var çiş yaparken söylüyor ama büyüğünü yaparken söylemiyor büyüğünü söylediği an bende başlamayı düşünüyorum  

denemelisin bence :) ne kadar erken alışırsa o kadar iyi

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 55 göst.
6 Ağustos 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 124 göst.
6 Ağustos 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 315 göst.
8 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Rabiaaaax (232 puan) tarafından soruldu
0 oy