0 oy
287 göst.
Diğer kategorisinde (1,453 puan) tarafından
Selam kızlar 30 aylık oğlum var bilek de 2 kemik kırılmıştı ve 5 hafta alçıda kalmıştı 30 temmuz da alçısi çıktı 17 gün oldu çıkalı. Soj 1 haftadır ancak bi yerlerden tutunup yürüyor desteksiz yürümüyor malesef bugün artık bi kontrole götürdük bilek de sorun yok doktor da yürüyüşüne baktı böyle gonderemem bidaha kalçadan bide cekelim dedi röntgen oda temiz çıktı.  Ben aslında biliodum sorun yok çünkü oğlum biraz hantal ole hiperaktif bi çocuk değil korku yada uyuşukluktan yürümüyor bu kadar uzadı bence . Bu durumu yaşayan oldu mu aranız da alçıdan sonra süreç nasıldı sizde 

2 Cevaplar

0 oy
(5,397 puan) tarafından
Korkuyordur kuzum yardımcı ol üzerine bastır bak çok iyi falan de güven ver düzelir inşallah zamanla 
(1,453 puan) tarafından
Çok oluyorum kapıya falan çıkıyoruz yani istemiosa asla yürütmuyorum yuruyelimmi diye soruyorum oda her seferinde evet dio zaten ama beni yada başka yeri tutmadan yurumuo
(5,397 puan) tarafından
Yapmaya devam et ama zorlayarak değil. Üzülme mutlaka düzelecektir su an hala o korku üzerinde ve alçıya alışmış olmalı
-Reklam-
0 oy
(853 puan) tarafından
Cnm belki daha kemikleri guclenmemistr doktor normal demedmi
(1,453 puan) tarafından
Ya oda şimdiye yürümesi gerekirdi dedi sonra yürüyüşüne baktı böle gonderemem bide kalcaya cekelim dedi baktık oda temiz dedi muhtemelen alçıdan dolayı böle zorlamayın dedi cumartesi bidaha gidicez
(853 puan) tarafından
Korkuyodr cnm sen onu yureklendr burdayim annecim de
(1,453 puan) tarafından
Yapıyorum canım inşallah tez zamanda yürür
(853 puan) tarafından
Insallah cnmm

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 346 göst.
15 Ağustos 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Nefesimm (254 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 320 göst.
9 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ceylan3804 (131 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 490 göst.
17 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde DuyguHira (154 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 409 göst.
7 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,497,296 soru

24,458,421 cevap