0 oy
223 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (197 puan) tarafından

Kıxlar bu bebeto mememi alınca öğğğkk dio çıkarıo ağzından yaa. Daha 3 aylık. Sağıp veriom sıkıntı yok. İlk öğğkk demesinde hatta kendimi kokladım ay terledimde koktummu ki die :D mal etti beni bu kız :)))) 

4 Cevaplar

0 oy
(4,285 puan) tarafından
Sagip biberon ile verirsem reddeder bi de 4 aya yakın meme reddi başlıyor hepten zorlanirsin biberon verme
(197 puan) tarafından
Kuzum mama da içioruz. Süt alerjimiz var. Alerji maması kullanıoruz maalesef :( Yani biberona mecburum
-Reklam-
0 oy
tarafından
5 aylık pek emmek is4emiyo çıkarınca ağzından almak istemiyo. Bende yarım saatte bir veriyorum anca öyle. Uykuya dalıcakken uyku arasında güzel emiyo ama maşallah. 
(197 puan) tarafından
Bacım uykusunda evet emio ama geri hörtletio hepicini. Atıorm 100 cc emdiyse ki asla okadar emmio sadece örnek 80 90 ccsi bazende eskiden içtiği mamayı bile hepsini kusuo. Bu bebede sevmedi sütümü yaa. Benim sütümmü kötü ne
tarafından
Reflüsü vardır belki.
(197 puan) tarafından
Var kuzum zaten  hem reflü hem süt alerjisi var. Biraz kaydeliyiz yani anlıcan
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Bu aylarda meme reddi olabiliyor canım inatla vermen lazım yoksa almaz birakir
0 oy
tarafından
Biberonla mama emiyorsa buyuk ihtimal meme reddi baslamistir kuzum malesef:(
(197 puan) tarafından
Philips Avent kullanıyoruz. Lansinoh biberon sanki anne memesi yumuşaklığına daha yakın. Acaba ondada yaparmı?
tarafından
Yapar yapar kuzum biberonun her turlusu memeden daha rahat emildigi icin hep bebekler tarafindan tercih edilir meme zamanla reddedilir heleki biraz uyanik bi bebekse senin cadi 3 aylik hemen kavramis olayi:):)
(197 puan) tarafından
Ah kuzum sorma valla. Bu aya kadar iyi dayandırdım ama tan 40ından beri bi isteksizlik var valla hanımda. Çok uyanık cidden :)))

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 190 göst.
4 Ocak 2023 Diğer kategorisinde tazeAnneee (775 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 157 göst.
5 Eylül 2021 Diğer kategorisinde 1993cagla (337 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 231 göst.
17 Nisan 2022 Diğer kategorisinde 38 (254 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 123 göst.