0 oy
278 göst.
Aile kategorisinde (2,475 puan) tarafından
İnternetten daha uyguna geldiği için internetten mama siparişi verdim kızıma 1 numara bı tanesini yanlış yollamışlar 3 numara eşime dedimki ara adamları soyle yanlış geldi diye bana diyo nasıl sipariş ettiysen ara de diyo bende dedim banami yakışır alemin adamıyla konuşmak bana diyo aptalsın sen hangi isin doğru ki bu doğru olcak sanki ben demisim gibi adama 3 numara yollayın diye bana bagiriniyo haksizmiyim kızlar ona yakismazmi aramak onuda gectim bana niye bagiriyoki 3 numara mama geldi diye 

19 Cevaplar

+2 oy
(1,014 puan) tarafından
Baktım yanlıs gelmıs arar hemen soylerdım yanlıs oldugunu. Allah askına nıye kocanıza yakıssın. Sız sıparıs vermıssınız yanlıs gelmıs arayın duzeltsınler. 
-Reklam-
+2 oy
(849 puan) tarafından
Eşime neden aratayım benim ağzım yok mu konuşmaktan mı acizim?? 
+1 oy
(946 puan) tarafından
Kız ne alaka adamla sanki ne konuşcan ara kendi işini hallet. Erkeklere bu kadar bağımlı olmayın ya altı üstü telefon etcen
(2,475 puan) tarafından
Kız sorun sadece bu degilki evde su olmaz kalkip ben ararım o biter ben ararım niye hep ben arıyorum
(946 puan) tarafından
Ha genel olarak sorumsuzsa tabi ki haklısın
0 oy
tarafından
Bu laftan sonra kedi işimi kendim hallederim ona da söylediklerini yalatırım pişman olur dediğine diyeceğine. 
(2,475 puan) tarafından
Bu köpek pişman olmaz
0 oy
(6,292 puan) tarafından
Oyle adam essek gibi wersin parayi alsin ne uygun yer aran sende 
(2,475 puan) tarafından
Kız almiyo pahalı
(6,292 puan) tarafından
O zaman meydana getirmeyecekti cocugu yada adma gibi ilgilenecek mamasiyla falan bu ne sorumsuzluk
0 oy
tarafından
yani böyle bi durumla karşılaşsaydım esimin aramasını isterdm ama aramıyorsa kendin ara değiştir canım boşver 
(2,475 puan) tarafından
Ee kargo pesindede kosmuyoki
0 oy
(5,406 puan) tarafından
Vallahi ne kadar saçma bir muhabbet. Sana a.ptal diyene kadar arayıp görüşsün. Ayrıca seninle böyle konuşmamalı hı saygısı yok benim eşim cesaret edemez. Hangi site bu ? İade et tekrar alırsın niye muhatap oluyorsun ki. 
0 oy
(1,798 puan) tarafından
Hiç onaa bırakma o razıysa senin konuşmandan sende ara konuş ona kadın olduğunu göster onsuzda herşeyi başardığını görsün 
0 oy
(3,996 puan) tarafından
yani canim kendin arasana , hangi siteden aldin , direkt internetten de halledebilirsin   
0 oy
(12,602 puan) tarafından
Ben arardım ya alışveriş sonuçta bu 
0 oy
(1,022 puan) tarafından
Alışverişi ben yapmis isem eşimi karistirmem eger sorun yasarsam eşime aktarım siteden satıcıya ulaşabilirsn mesajla 
0 oy
tarafından
Ben gücümü ve sınırımı zorlayan işler dîşında asla minnet etmemde söylememde  bir dokunup bin ah işitiyoruz kendilerinide bir halt zannediyolar
0 oy
(1,364 puan) tarafından
Haklisin  agzi bozuk herif laf olsun diye konusmus. Ama ona soylemeden de halledebilirsin burada da haksizsin :) kargo geldigi gibi gonder geri gitsin farkli olani.
0 oy
(1,166 puan) tarafından
kendin ara.  vallahi ben hep kendi isimi kendim hall ederim. ne  olacak ara soyle. oyle adamin aramasindan ne olacakki
0 oy
(1,552 puan) tarafından
Dün benzeri bişey benim başıma geldi.. Benim herif karşı çekyatta yatarken letgodan dolap ayarlamak için satıcı adamla ben konuştum.. Baktım adamın umrunda değil, benim hiç umrumda olmadı.. Konuştum ayarladım, dolap haftaya kapıda ödemeli geliyor parayı ayarla dedim ona sadece
0 oy
(1,060 puan) tarafından
Ya boşver değişimle uğraşma son kullanma tarihi ileriyse at dolaba nasıl olsa 3 numarayı da kullanmayacak mısın 
0 oy
(4,697 puan) tarafından
Arasan ne olacak ki adam sana ne diyebilir 
0 oy
(1,862 puan) tarafından
Kocanın sana davranış şekline bakar mısın kimse bunu görmüyor galiba, aramicaksa da sen hallet canım diyebilir yani bu nasıl bir üslup, öyle adamdan hiç bişey istemem zaten kendim hallederim o da kendi işini kendi halletsin madem
0 oy
(7,793 puan) tarafından
Kendin ara adam yicek mi seni saçmalamışsın eşin dibine kdr hatalı ama snde kendi işini kendin hallet

İlgili bir soru bulunamadı

403,849 soru

12,098,530 cevap

36,408 kullanıcı

...