0 oy
150 göst.
Diğer kategorisinde (13 puan) tarafından

image

Bu ne demek mutasyonlu vırus bılen varmı

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Mutasyonlu virus iste varyantli falan olanlardan olmussun aboo cok gecmis olsun Allah sifa versin
(13 puan) tarafından
Kotu bıseymı yanı ablamda da aynısı yazıyo annemde de
tarafından
İlk virusten daha agir olan bi virus mutant iste
-Reklam-
0 oy
(4,556 puan) tarafından
Dikkat et kendine geçmiş olsun kemik suyu ile çorba kaynat bol sarımsaklı bol bol su iç arada balkona çık d vitamini al bol bol  meyve ye 
(13 puan) tarafından
Ya kotu bıseymı hıc halım yok 2 gundur cok kotuydum bugun actım bıraz gozumu annem ablamda da var
0 oy
tarafından
Bol bol sağlıklı beslen d ve c vitamini takviyeleri al
(13 puan) tarafından
Kotı bıseymı korkmalımıyım bu neyse cok agırlastım 10 aylık oglum var esım negatıf ama oda karantinada dun geldı saglıkcılar ılac verdı
tarafından
Hiçbir hastalık sanıldığı kadar kotu değil canım. Korkup kendini daha çok hasta etme. Ağır grip yaşadığında neler yapıyorsan onları yapacaksın. Bebekle hastalık çok daha zordur inşallah ona yetebilirsin ve çok yorulmazsin. Esin yardımcı olsun işte evdeyken. C vitaminini toz değil jel şeklinde olanlardan al. Ben o verdikleri ilacı içip rahatlayan görmedim çok daha kötü oluyor insan. 70 yaşında yüzde 85 engelli 3.derece kalp yetmezliği olan kayinbabam ilaçsız atlattı . İlaçlar rezil ediyor insanı.
tarafından
Çok geçmiş olsun Allah sabır versin bir iki hafta sık dişini bişey olmaz Allah'ın izniyle
0 oy
(1,862 puan) tarafından
Corona virüs ha bire mutasyona uğruyor ya işte yeni sürüm bulmuş seni canım geçmiş olsun, 
(13 puan) tarafından
Kotu bıseymı yanı
(1,862 puan) tarafından
Valla etkisi bilmiyorum ama bulaşıcılığı daha yüksek bunun, teyzem kuzenim falan geçirdi bişeyleri yok yani bünyeyle alakalı
0 oy
(3,794 puan) tarafından
Delta olmussun bizde olduk . Mutasyonlu hali korananin. Yayılma bulaşma riski yüksek.  
0 oy
tarafından
delta virüsü olmussun canim mutasyona uğrayandan. Bende annemgilden kaptım . Annemgil komple delta eşim delta kaynanam kayinbabam delta. Ama ben normal corona virüsüm.  12. günüm.  Herkes rahat gecirdi delta olduğu için soğuk alginligi gibi düşün canim. Ama ben cok agir geçirdim.  Normal corona virüs olduğu için.  Sana tavsiyem eğer öksürüğün varsa birine şöyle aktardan çam kozalagi surubu alsin. O öksürüğe ve corona virüse iyi geliyor.  cok geçmiş olsun. Bool su ve c vitamini al. InsAllah tez vakitte iyilesirsin.
(13 puan) tarafından
Cok agır atlatıyorum bende halim hoc yok sadece yatıyorum herseyı esım yapıyo bebegımede o bakıyo annemlw ablamda noyle

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 325 göst.
28 Ağustos 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Meryem Ana (507 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 145 göst.
18 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Aynurrrrr52 (165 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 99 göst.
30 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gokceakbltt (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 121 göst.
15 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde senemDrmz (28 puan) tarafından soruldu

403,848 soru

12,098,597 cevap

36,408 kullanıcı

...