0 oy
429 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (55 puan) tarafından
Sizlerle paylaşmak istedim  benim annem 2 yaşında  teyzem de 1 yaşında iken anneannem vedat etmiş  24 yaşında  iken  yani ölüm  anında çocuklarımı  getirin demis yatağına  çıkarmışlar annemle teyzemi koklamış bi defa çekin bunaldım  alın bunlari burdan  demis annem hatırlamıyor  bile  benim ismimi  annesinin adı diye  koymus  annem evliliğinde asla mutlu olamadı 30 senelik evl8 hala oturmadi  evliliği ben bunu hep annesizligine sevgisiz  büyüdüğüne bağlıyorum somurtkan yüzü vardır ama asla k9tu değildir annem gülmek bilmez şaka bilmez ve  en kötüsü bizleri de öyle yetiştirdi  evlendim o kadar zorlandım  ki eşimin ailesi beni hep dışladı ama ben öyle ortamda büyüdüm birazda olsa kendimi açtım ama onlar kadar olamadım  kardeşlerimde  oyle  cok zoruma gidiyo hayatta yaşamak  uyum sağlamak  biz farkl8 büyüdük  ortamlar farklı eşimle bende evliliğimde  sık  sorunlar yaşıyorum  yapma diyorum kendime anneme benzeme o hala öyle diyorum ama bi şekilde yine ona benziyorum paylaşmak  istedim  kocamı  o kadar  severek evlendim ama ağız  dolusuyla cnm askim bile demem sayıyla söylenecek kadar azdır  nasil düzelebilirim  neler  yapabilirim 2 cocuk  annesiyim ve  ben de onları  boyle büyütmek istemiyorum 

6 Cevaplar

+1 oy
(946 puan) tarafından
Psikoloğa gitmelisin
(946 puan) tarafından
Psikiyatri demedim canım, psikolog dedim. Sadece konuşucaksın, içini döküceksin sana iyi gelir emin ol. Ve kendini değiştirmen için yardımcı olacağına eminim
(55 puan) tarafından
Değişemiyorum cnm bilmiyorum  ne olacak  randevu alsam psikolog  diyerek mi alicam
(946 puan) tarafından
Evet canım ama her devlet hastanesinde var mı bilmiyorum ama bence gitmelisin.
(55 puan) tarafından
Hep mutsuzum  sürekli sorun buluyorum
(946 puan) tarafından
Şimdi ben sana ne tavsiyede bulunsam etki etmez, sonuçta yazarak olmuyo böyle şeyler. Yüz yüze destek alarak aşabilirsin bu sorununu.
-Reklam-
0 oy
(2,589 puan) tarafından
Şöyle bir laf vardı kızlar annelerin kaderini yaşar malesef o laf bazen doğru çıkıyor
(55 puan) tarafından
Oyle malesef
0 oy
tarafından

Psikolojik destek alman lazım

0 oy
(52,097 puan) tarafından
kiyamam ya gozlerim.doldu ananenin hikayesni okurken 

adim at esine kendini cekme sevgini göster
(55 puan) tarafından
Olmuyor  ikbal yani insan içindeki o soğukluğu  öldüremiyor  hayata karşı öyleyim karamsar  bakarım hep
(52,097 puan) tarafından
kolay degil canim destek almayı denedjn mi
(55 puan) tarafından
Deniyorum ama olmuyo şeker hastası  kalo hastası  beyninde kirs var  ve deli  gibi sigara içiyor  babamdan gizli kullanıyo bırakmadı gitti bende çok sinir  oluyorum bu durumuna
(52,097 puan) tarafından
biraz anne ve babanı dusunmeyi bırakmayı dene kafanda cok kuruyo gibisin
0 oy
(149 puan) tarafından
Ah ah resmen kendımı gordum yazdıkların da. Annem de hıc gülmedi cektık lerı yuzunu guldur medıkı bende hayata karsı hep olumsuz somurtkan buyudum dedıgın gıbı esımle de bu konu da sıkıntı yasıyoruz ben kendime acımıyorum yine anneme acıyorum onun yüzü bu saatten sonra barı gülse diye. Eşime gelınce bıraz da esler de de var sorun bana nasıl yaklaşıyor sa oyle de tepki alıyor sımdıkı aklım olsa hıc evlenmez calısır anneme destek olurdum benı kayıtsız sart sız seven tek kısı annrm çunku 
(55 puan) tarafından
Evet cnm malesef öyle ben  eşimin ailesi görüyorum 10 yaşında kardeşi falan var  babasına karşı falan oyle saygısizlar  ki napiyon annemle mi yatcen napican falan diye konuşuyorlar nişanlı  görümcem  var mesela o da o şekilde  annesinin  yanında fantezi  kiyafeti  alıp bunu  bidenemin  yanında giycen  diyo  yani neler neler nişanlısına  ailesinin  yanında yilisiyo  askm falan  diyo herkes  sever eşini fakat  biz oyle görmedik ben eşime söylemem ailesinin yanında o söyler  ama çekinmez ailesi dermiş o demez o oğlana ters davranır  hyr oyle değil ama
0 oy
tarafından
Canım benim annemde öyle hiç kimseyle anlaşamaz bizimle bile ama ben dışarıya çıktım bir tıl gelmedim baktım lan hayat var gülmek var sonra dedimki hayatımı değiştircem iyi Olcam gülücem dedim evliyim şuan çok bağlıyım sıcak kanlıyım gülüyorum eğleniyorum
(55 puan) tarafından
Çok güzel allah bana da nasip eder isallaj

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 456 göst.
0 oy
24 cevap 954 göst.
25 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 389 göst.
2 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy