0 oy
136 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (285 puan) tarafından
Kızlar mesaj atanlar  vardi merak edenler vardı çok teşekkür ederim kızlar sizden dün ilk 12  ve 3 arası 5 6 dk bir gelen sancım duş aldıktan yemek yedikten sonra 12 dk 8 dk 15 dk falan gelmeye başladı en son 20 dk bir gelmeye devam etti gecede iki 3 kez sancidan uyandım hala kasıklarım ve vajinada çok ağrım var ne yapacağımı bilmiyorum kızlar ya doğum için ne kadar beklicem bilmiyorum  çok kötüyüm :((

5 Cevaplar

0 oy
(1,860 puan) tarafından
Hastaneye niye gitmiyorsun 
(285 puan) tarafından
Canım gitsem napacaklar geri eve gönderecek haftamda zaten erken diyecek 36 haftadayim
(1,860 puan) tarafından
Haftan erken değil doğumun ne zaman olacağını bilemezsin, şimdi riske atıyorsun hastanede bakarlar bu sancı neyin nesiymiş diye sık sık geliyormuş sancın
(285 puan) tarafından
Canım bı sık geliyo bı yavasliyo bı sertlesiyo bı belden giriyo bende ona anlam veremiyorum zaten şekerim düşüyor ondan olabilir diye düşünüyorum pilates topuyla biraz cipladim hareket yaptım baktım düzelmiyor yarin giderim
-Reklam-
0 oy
(4,093 puan) tarafından
Hastaneye gitmen gerekiyor 
0 oy
(313 puan) tarafından
Canım hastaneye gitmen daha doğru olur 36 çok erken değil belki açılman vardır bişey var mı yok mu kontrol ederler hiç değilse 
0 oy
(7,131 puan) tarafından
Canım mutlaka hastaneye git  benim ikinci doğumda hafif hafif sancım vardı arada şiddetleniyordu hastaneye gittiğim de 4 cm açılmam olmuş 
(285 puan) tarafından
Hastaneye giderim bisy çıkmazsa eşimde işten boşuna izin almış olcak gerçek sancım olursada  izin alamaz diye korkuyorum canım ya oyuzden :(
(7,131 puan) tarafından
Böyle bir durumda boşuna izin almış olacak düşüncesi yanlış bende öyle diyordum sağlık söz konusu evde birşey olmuş olsa bebeğin hayatı senin hayatın söz konusu canım
0 oy
(1,619 puan) tarafından
36 inci haftadayım demişsin ara ara geçse de çoğu zaman sancın olmuş bence kesinlikle doktora gitmelisin neden bekliyon ki ben azcik kasılsa gittim şancı hissetmiyodum en  son suyum geldiğinde gittim şancı çıkıyordu ama yine hissetmedim bişi hiç riske atma git hastaneye

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 351 göst.
10 Eylül 2023 Diğer kategorisinde baharsena (1,199 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 96 göst.
8 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 249 göst.
7 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Araz im Berfin im (285 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 176 göst.
8 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Minik kiralicemm (120 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,297 soru

23,678,016 cevap

310,057 kullanıcı

...