0 oy
894 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar 1 yıl önce evlendim şimdi bir aylık kızim var çok şükür eltim de 7 yıllık evli 4 yıldır çocuğu olmadı tedavi ile oldu erkek çocuğu olmuş şuan 3 yasında bana hava atıyor beni görünce paşam oğlum diye bağırıyor ne yapmayalım eşim kızımı çok seviyor çok şükür ama onun öyle yapması çok gıcık oluyorum 

33 Cevaplar

0 oy
(1,621 puan) tarafından
4 yıl sonra olmuş bence o kadar sevmesi gayet normal özellikle sana yapıyor olsa bile takılma bence sen ve eşin kızın olmasından memnunsa neden takılıyosun başkasının dediğine 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bacım daha 1 yıllık evlisin sende yeni gelin havası at diyecek bişey bulamıyorum neden böyle şeyleri takip malzeme verirsiniz. Sende kızını prenses kızım diye sev. Benim bir oğlum var bir kızım. 9 sene sonra oldu ailenin de tek erkek torunu yani eşimin tarafının. Hiç Böyle de bişey aklıma gelmez. Aksine kimsenin yanında sevmemeye çalışırım. Çünkü benim gibileré de görmemiş derler.
tarafından
İşte bak o benim yanımda bağırıyor paşam diye bende kızımı seviyorum evimde seviyorum kimseye gösteriş yapmadan anlatmak istediğim bu ama herkes farklı anlamış
tarafından
Takma gerçekten herkes kendine yakışanı yapar zaten. İstediği gibi davransın. Daha neler göreceksin yolun çok başındasın. Aldırma
0 oy
(12,622 puan) tarafından
Hava niye attığını düşünüyorsun bu fikirle sen kızını küçültüp erkek çocuğu yüceltiyorsun fikriniz kötü eltiniz üzerinden bunu yansıtıyorsunuz
0 oy
(2,139 puan) tarafından
Bence sen gereksiz alınganlık yapmışsın canım. Kızı olsaydı bu defada prensesim diye severdi ne var ki bunda.
0 oy
tarafından
Sen kıskançsn ben de paşam balım kurban olurm diyrm diğer eltilerm hic erkek çocukları yk kalkıp böyle fesat mı düşünmeleri gerek 

Senin için kara 

Hazmedemysn 
0 oy
(13,316 puan) tarafından
Bariz cinsiyetçi bir annesin kızın adına üzüldüm 
0 oy
(1,326 puan) tarafından
Onun oğlunu sevme şeklinden sanane ki. Sende prensesim diye sev. Herkesin oğlu kendine paşa. Kızı da prensestir sonuçta.hava atiyo olmaz. 
0 oy
(25,224 puan) tarafından
Bende oğlumu yavrum paşam aşk kokulum dünyam diye severim kimseye de hava atmak için değil. Yanımda kim varsa da öyle severim ne alaka hava atmakla. Eltin hava atmıyo da sen mi kıskanıyosun acaba diye düşündüm bi an. Yazık şu eltilere adı çıkmış. 
0 oy
(9,769 puan) tarafından
Oğlum var diye hava atacak olan insanın aklından şuphe ederim.. kız erkek ikisi de evladım yeter ki hayırlı olsunlar.. bence sen benim kızm var onun oğlu var diye kıskanıyorsun.. bu da anlamsız zaten. Bi kızm var keşke bi kızm daha olsa...❤
0 oy
(1,552 puan) tarafından

Sen de prensesim, kızım <3 de

0 oy
(1,585 puan) tarafından
Kötü düşünmeyin lütfen kendi ağzınızla söylüyorsunuz tedaviyle oldu diye bırakında prensler gibi ilgisini sevgisini istediği yerde belli etsin evlat sahibi kolay olunmuyor sevgi ister emek ister en çokta sabır ister Rabbim herkeze nasip etsin 
0 oy
(200 puan) tarafından
Benm 2 oglum var eltim 1 sene oluyor evleneli cocuk istiypr konuşuyoruz arada hep diyor ki zaten 2 oglumuz var benm de bir kızım olsun istiyorum diyor yani benm cocuklarımı da kendi cocugu gibi görüyor cok hoş bir durum yani. Sen iyilikle yaklaş 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 351 göst.
21 Eylül 2023 Aile kategorisinde Sevgi344 (238 puan) tarafından soruldu
0 oy
56 cevap 1,294 göst.
26 Mart 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 403 göst.
29 Ocak 2023 Aile kategorisinde Ozgeceylinn (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 272 göst.