0 oy
403 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (330 puan) tarafından
Kızlar burda sürekli eşim beni aldattı yakaladım tarzında yazılar okuyoruz. Gerçekten okudukça hem çok üzülüyorum çünkü çoğu arkadaşımız hamile bir de hem de erkeklerden iyice nefret ediyorum. Eşime dair de gün geçtikçe aklıma ya yaparsa ya aldatırsa gibi düşünceler geliyor sinirlerim çok bozuldu. Çok hassasım çünkü bu konuda. Ve aldatmak demek o kadını duygularını yok saymak demek ve her hata affedilebilir bence ama asla aldatmanın affı olamaz. Ben de 30+4 haftalık hamileyim. Biz onların çocuklarını taşıyoruz binbir güçlükle erkek olmaya ne var sanki. Baba olmak ne kadar kolay. Gerçekten çok sinirlerim yıprandı

9 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Bunu samimiyetimle söylüyorum çok etkilendiğini ben bile hissettim burdan. Bence girme sen buraya okuma postları.
(330 puan) tarafından
Hamilelikte hormonlarım tavan yapmış durumda canım zaten gerçekten insan kendine sormuyor değil  ben de mi böyle olurum diye
(4,691 puan) tarafından
Arkadaş doğru söylüyor sen çık burdan daha fazla etkilenme
-Reklam-
+1 oy
(14,191 puan) tarafından
Yazdıklarına katılıyorum ama bir yeri düzeltmek istiyorum onun çocuğu değil ikinizin çocuğu 
(330 puan) tarafından
O anlamda değil canım. Sonuçta bu adamların parçasını taşıyoruz. Daha vicdanlı olmaları gerekirken nedir bu aç gözlülük
(2,586 puan) tarafından
++++++++
(14,191 puan) tarafından
Evdekini cepte görüyor çünkü şerefsizler
(330 puan) tarafından
Malesef
+1 oy
(3,832 puan) tarafından
Burda gördüğüm şeylerden sonra kendimin bile degistigimi hissediyorum ben normalde sakin bi insanimdır ama şimdi yerli yersiz çıkışlarim oluyor etkileniyorum
(330 puan) tarafından
Ben de öyle canım. Cidden ne hayatlar var Allah'ım masumların yardımcısi olsun inşallah. Gerçekten dünyanın çivisi çıkmış. Ben tüm sosyal medya hesaplarımı kapattım. Tiksindim su sosyal medyadan bu olaylarla
(3,832 puan) tarafından
Hakkımızda hayırlısı bu gidişat hiç iyi değil ya hadi bakalım
0 oy
(7,936 puan) tarafından
Burdaki postlari okuyunca bnde çok üzülüyorum gencecik körpecik ne hayallerle evleniyo sonuç uçkuru uğruna o hayalleri yıkan şerefsizzler hepsi Allhindan bulsun ne diyelim
(330 puan) tarafından
Amin canım inşallah. Valla şu an evli olmasam burda yazılanları okuduktan sonra evlenmek istemezdim heralde. İnsanı her şeyden soğutuyorlar pislik erkekler
0 oy
tarafından
Eşime güvenirim ama asla yapmam diyemem çünkü insan nefsinin ne yapacağı belli olmaz 
(330 puan) tarafından
Ben de güveniyorum evlenmeden önce Kur'an'a el basıp birbirimize söz verdik bu konuda ama çok hassasım bu konuda bı de hamilelikle olunca insan kafayı yicek gibi oluyor
tarafından
Bende düşünüyorum düşünmüyor değilim ama diyorum herzmn kendi kaybeder diye
0 oy
(4,691 puan) tarafından
İnsanların güvenilir olmak gibi bir derdi yok 
(330 puan) tarafından
Haklısın. Dünyanın çivisi çıkmış
0 oy
tarafından

1   Allah aşkına şu düşünceden bı kurtulun  onun çocuğunu değil 2 nizin çocuğu  :angry:   

2 ilk gebeliğim den beri burdayım 3 cu doğdu yani 2 yılı geçti burdayım  hiç biri beni etkilemedi  sen  1 haftada böyle olduysan fazla takılma paranoyak olursun  :D  

(330 puan) tarafından
1. Orda demek istediğim şey sonuçta eşinden bir parça tasiyorsun ve daha anlayışlı merhametli olmaları gerekirken bu yapılanlar reva mı?
2. Bu ara böyle yazılar çok fazla yazılıyor. Bu benim ikinci hesabımm ben de çoktan burdayım. Eşimle doğum dolayısı ile ben 3 ay ayrı kalmak durumundayım o çalıştığı için görev yerimize gitti hassasım bu ara
tarafından
Yine aynı şey ikinizin parçası  sadece onun değil

Rabbim tez zamanda kavuştursun inşallah canım
0 oy
tarafından

Bir süre buradan uzaklaş canım, daha çok yıpranırsın. Bu hem sana hem de eşine zarar verir, bebeğin de etkilenir. Huzursuz olmayın boşuna

0 oy
(45,023 puan) tarafından
1 yıldır burdayim hiç bı postta beni etkilemiyo burdaki hiç bişeyi evime yansitamam kocamada

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 172 göst.
0 oy
10 cevap 472 göst.
0 oy
8 cevap 438 göst.
21 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Nazende (305 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 493 göst.
28 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler