+2 oy
1,455 göst.
Diğer kategorisinde (3,896 puan) tarafından
Cilve yapmayı hiç bilmiyorum yani yapmaya çalışıyorum da utanıyorum.Nasıl aşacagim bunu birde nasil cilve yapiyorsunuz??? :D :D

32 Cevaplar

0 oy
tarafından
Boyle konularda yorumlari okumayi cok seviyorumm onun icin geldim canim postuna 
Bellki sen kadinin odunusun canim icinden gelmiyorsa zorlasanda cilve yapamzsin☺️☺️☺️
-Reklam-
0 oy
(55 puan) tarafından
Ay hiç cilve yapabilen yok galiba bende yapamam tuhaf gelir napiyon lan ben  derim kendi kendime  genelde  2 çocuktan dolayı  perişan bir halim var zaten adam o halime yaniyo  demek saçım dağınık topuzun  da  daginigi  kocaman bol pijamalar falan
0 oy
(1,297 puan) tarafından
Tüyo dıye dıye yalvarma bacım sen bır bayansın en başta bunu hatırla Allah bizleri hassas narin yaratmış bıraz kibar biraz da nazlı olursan eşin zaten dört döner etrafında.. Cilve de yaparsın alasını da yeterki içinden gelsln bu sonradan kazanılacak bışey değil kendını de keşfetmen lazım yoksa karşı tarafa neyı aktaracaksın 
tarafından
Bak en dogru yorum
0 oy
tarafından

Cilve falan yapmam hiç çünkü hiç gerek yok

0 oy
(1,108 puan) tarafından
Ahh nerde cilvelenecek zamanım olmuyo bebelerden adamın yüzünü zor görüom:)))
0 oy
(337 puan) tarafından
Genel olarak öyle bi yapım yok inanır mısın hiç sevmiyorum öyle şeyler eşimde huyumu bildiği için beklemez zaten sadece arada bi odunsun diyo bana bende seninde benden bi farkın yok diyorum doğru diyor gülüyoruz sonra öyle geçinip gidiyoruz işte :D o benden beklemez bende ondan pek bi romantiklik beklemem yapısını bildiğim için çok şükür iyide anlaşırız ha bana kalırsa yapan varsada öyle bişey burda kolay kolay anlatıcanı sanmıyorum :) 
0 oy
(3,505 puan) tarafından
Gerek duymuyorum
0 oy
tarafından
En büyük cilvemiz yastık tas tabak fırlatmak birbirimize bende anlamıyorum nasıl yapılıyor 
0 oy
tarafından

Bende hiç yapamıyorum çok sert bı mizacim var malesef :ermm:

0 oy
(5 puan) tarafından
Cilve şeklim. Çocuğu sen uyut demek :D 
0 oy
tarafından

Cilve deyince kırıtmak mış bilmem neymiş değil de benim eşim telefonla ilgilendiği zaman benimle ilgilenmek istiyorum çünkü ben zaten hamileyim diyorum o da telefonun bırakıyor geliyor sarılıyor öpüyor ya da mesela nasıl diyeyim ben açık konuşmaktan yanayım sıkıntı varsa ilgi istiyorsam ilgi istediğimi söylerim entrikaya girmem :D

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 432 göst.
29 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Hayal _paris01 (240 puan) tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 1,765 göst.
18 Ocak 2020 Diğer kategorisinde Rüyam (42 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,008 göst.
13 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Hilal.hilal123 (188 puan) tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 2,011 göst.

403,773 soru

12,096,638 cevap

36,400 kullanıcı

...