0 oy
102 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Dogdugundan beri hep 2 saatte bir uyutmaya calistim ama 15 gundur gunduz 1 kere uyuyo 2 saat kadar daha da uyumak istemiyo uyutmak icin yatirdigimda ağlamaya basliyo. Gece uykusuna 9 gibi gecip sabah 7.30 gibi uyaniyo 1 ya da 2 defa emmeye uyanip emip geri uyuyo. Sizce gece uykusu yeterli olur mu yoksa zorla uyutup duzene sokmaya calisayim mi

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim bebişimde 5.5 aylık uyumak istemediğinde zorlamıyorum gündüzleri. Gece de 10 gibi uyutuyorum zorla da olsa. 
tarafından
Nasil uyutuyosn canm benimki gece yanimda yatiyo ama gunduz besiksiz uyumuyo gunduz uyumamasi isime gelir cunku gittigim her yere besigini tasimak zorunda kalıyorum ama yeterli olur mu ki gece uykusu daha cok kucuk
-Reklam-
0 oy
tarafından
Post yukari......
0 oy
tarafından
Benm kızım da o ayda sorunlu uykuya geçerdi gündüz hiç uyumazdi yavaş yavaş kendi kendine düzeldi şuan 9 aylık gündüz 3 kere uyuyor 40ar dakika 
tarafından
Sallayarak mi uyutuyosn peki yoksa kendi uyku belirtisi gosteriyo mu
tarafından
Ben doğduğundan beri hiç sallamadm hep bekledim kendi uyudu.
0 oy
(2,013 puan) tarafından
Sanki benim bebeğimi anlattın, bizde 5 ay 4 günlüğüz yarabbi 3 gündür çileden çıkıyorum. Normalde gündüz 2-2,5 saatte bir en az 3 uyku yapardı. 3 gündür uyumamak için direniyo. Uykusu var ağlıyo ama uyumuyor kucağımda sallıyorum yok, yatırıyorum yattığı yerden pış pışlıyorum gözler gidiyo ama asla uyumuyo. Biraz önce ağlaya ağlaya uyuttum valla sonra gece uykusuna geçerken bana eziyet ediyo. Gündüz uykusu gece rahat uyuması için önemli diyolar. O yüzden uykusunu alması için uğraşıyorum bende bakalım inşallah düzelir
tarafından
Insallah ya benim bebegim atak doneminde diş sıkıntımız da var onlara bagliyorum artik insallah atak donemi gecince gecer

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 132 göst.
2 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Ozgen (1,043 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 133 göst.
15 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 82 göst.
28 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 73 göst.