0 oy
323 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (815 puan) tarafından
Kızlar kızımın ailemin yaşadığı yerde kontrolü var kızım kalp hastası neyse eşimde gelicek ti işyerinden izin aldı ama gelmiyor çünkü ailesi yüzünden kavga ettik hafta sonu ailesiyle beraberiz dün geldi annesi kaldı bugün yine geliyorlar bende bavul hszırlıycsm müsait değilim diyorum anlamıyor eşim bu sefer dışarı çıkıyım dedim ondanda kapıya geçiyor gitmeme izin vermiyor başka zaman olsa bişey demez neyse balkona geçtim sigara içmeye ben çıkana kadar ailesi gelmiş gitmiş babası aradı bidaha gelmiycez demiş eşime bir sürü laf söylemiş kapatmış eşimde bana kızıyor gelmiyor gitmiş kendine alkol almış onu içiyor bende eşyalarımı topluyorum eşime ne zaman dank eder gelir beni alır o zaman dönerim kendim dönmiycem siz olsanız ne yapardınız? 

4 Cevaplar

0 oy
(3,147 puan) tarafından
Onlarda halden anlasalarmış ya
(815 puan) tarafından
Yok canım zerre anlamıyorlar eşimde benden soğudu onlar yüzünden hakkımı asla helal etmiyorum
-Reklam-
0 oy
(2,983 puan) tarafından
Hiç bi şey yapamazdim dona kalirdim neden bu kadar gerizekalinin beni buldugunu dusunurdum falan
(815 puan) tarafından
Onu çok düşündüm canım yılan hikayesine döndü git gide daha kötü oluyor herşey biraz ayrı kalmak ikimizede iyi gelicek
0 oy
tarafından
Yazıcak birsey bulamadım sadece biraz anlayış olsa çok güzel olucaktaa o da malesef yok. 
(815 puan) tarafından
Yok canım çok yoruldum artık inan ki bizi boşatmaya çalışıyorlar
tarafından
Yaa ne kadar vicdansızlar, vicdanları olsa sizin mutlu olmanız ister
0 oy
(5,134 puan) tarafından
Dertleri neyde öyle gelip duruyorlar
(815 puan) tarafından
Bilerek yapıyorlar canım sırf tatsızlık çıksın diye

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 358 göst.