0 oy
120 göst.
Aile kategorisinde (12 puan) tarafından
Gebelik düşünüpte çölyak hastalığı sıkıntı yaratan oldumu çevrenizde ya da siz ben Çölyak hastasıyım başka kronik rahatsızlıklarım da var gebelik düşünüyorum ama olmamıştı daha 

3 Cevaplar

0 oy
(4,906 puan) tarafından
Bence bunu doktorlarınla konuşman lazım. Etrafımda çölyak hastaları var ama hepsi genç evli değiller.
(12 puan) tarafından
Ben rahatsızlıklarım için gebelik düşünmeden önce doktorlara başvurdum en son da kadın doğuma gittm 6 ay ovulasyon testi dene dedi yumurtalıklarımda ve hormon testimde bi sıkıntı olmadığını söyledi 2 defa denedim ovuslayonu sizede bi sormak istedim
(4,906 puan) tarafından
Anladım canım. Ben ovulasyon konusuna pek hakim değilim. En kısa zamanda güzel haberlerini alırız inşallah:)
(12 puan) tarafından
Güzel haberi almak için sabırsızlanıyorum :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bilgim yok cnm rabbim tez vakitte kucağını doldursun inşallah
(12 puan) tarafından
Amin İnşallah
0 oy
tarafından
Ben colyakliyim diyetimi çok tuttuğum soylenemz . İki ccouk doğurdum bı sıkıntı yasamdm . İnşallah cocuklarimda yoktur bilmiyorum gorecez artık ilerleyen zamanda. 
(12 puan) tarafından
Bende çok yapamıyorum diyetimi iki ay olmayınca aklıma geldi iki ay dediğimede bakmayın ocaktan beri düşünüyoruz diyer rahatsızlıklarım için doktor kontrollerinden geçtim inşallah benimde sizin gibi olur
tarafından
İnşallah cnm . Meyveye çok ağırlık ver şekerin falan yoksa sebze çok ye sürekli . Pekmez süt günlük ye mutlaka dikkat ett .
(12 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim meyve yiyorum pekmez le süt içmeye çalışıcam

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 97 göst.
25 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Ebruli0701 (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 187 göst.
28 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Zeynep5100 (982 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 127 göst.
5 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Sule_nur00 (40 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 68 göst.
28 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gizem2121 (108 puan) tarafından soruldu

404,334 soru

12,112,987 cevap

36,448 kullanıcı

...