0 oy
110 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (62 puan) tarafından
Karanfil yagı aldik gargara parol hicbisey fayda etmiyor çok ağrıyor nasıl gecirebilirim mahvetti valla bu agri ya onerisi olan varmi

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yanağınin üstünden buzla kompleks yap. İltihap olmuştur tekrar gir disciye 
(62 puan) tarafından
Dun gittim evet iltihap olmus emzirdigim icin antibiyotikte düşük verdi pek fayda etmiyo sanırım napcam bilmiyorum
tarafından
Sarımsakta koyabilirsin  dişine iltihabı çeker oda.bide siyah zeytin
-Reklam-
0 oy
(4,689 puan) tarafından
Majezik sprey var ağrı kesici ama normal değil böyle ağrıması bir dişçiye sor 
(62 puan) tarafından
İltihap var dedi dun gittim yaramda hic iyilesmemis agir bi ilacta kullanamiyorum emzirdigim icin
0 oy
tarafından

Eşimden bilirim bu diş ağrısı çok pis yaa çarede bulmak çok zor geçmiş olsun rabbim şifa versin bi bilgim yok eşimde çektirmek istiyor ama kist var çektiremiyo

0 oy
tarafından
Sirkeyi gargara yap uyuşması geçtikçe yap hem iltabida alıyor çok rahatlatıyor kime söylesem bana dua ediyor yaparsan etkisini görürsen dua et❣️
0 oy
(1,552 puan) tarafından
Biraz suya sumak koyup kaynatıp, o suyla gargara yapmayı deneyebilirsin.. Çok geçmiş olsun
0 oy
tarafından
Sumak suyu ve tuz canım dis doktorum önermişti 

1 bardak sumak 3,5 bardak su 5 adet karanfili ve 1,5 y. Kaşığı tuzu cezveye koyup 5,10 dk.  kaynat sonrq soğusun her gün 3 dört defa gargara yap  izelliklle  yemeklerden sonra daima ,bu diş etlerini siklqstiriyir mikropları öldürüyor ve içindeki karanfil sayesinde hafiften uysturup acısını alıyor 
0 oy
tarafından
Kök kalmış olmasın sakın sislikte varsa hemen doktora git canım bekleme 
0 oy
tarafından
Antibiyotik içmelisin başka geçmez. Tuzlu su ile gargara yap bide kulak pamuğu ile içindeki iltihabı al görüyorsan

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 54 göst.
6 Ocak 2025 Özel Günler & Hijyen kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 203 göst.
16 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Evramm (469 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 121 göst.
0 oy
4 cevap 147 göst.

Kategoriler