0 oy
248 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (126 puan) tarafından

Oglumun yuzu egzama oldu doktor hipokont diye bi krem verdi ama gecmefi alerjiye yonlendirdi 4 aylik bebegin neye alerjisi olabilir yuzu hep boylemi kalacak

image

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
sut alerjisine benziyo ya bi kizda burda ay i resmi atmisti doktoru süt alerjisi demisti
(126 puan) tarafından
Nasil anne sutu mu
tarafından
Hayır inek sütü ve ürünleri bı de et
tarafından
hayir cnm anne sutu degil inek sutu ve besinleri ki oyle bi durumun varsa bebegin sutune devam edicek sen sut peynir yogurt sutten olan hic biseyi yemiceksin
(126 puan) tarafından
Valla biraz yogurt yedirdim mama da iciyor zaten ama bayadr var yuzunde
tarafından
en iyisi gidip bi alerji testi yapman gerek cnm
-Reklam-
0 oy
(1,585 puan) tarafından
Emme harici başka bişey verdiniz mi yada süt falan alerji sanırım 
(126 puan) tarafından
Evet yogurt yiyor du az bisey veriyordum ama oncede vardi yuzunde
0 oy
tarafından
Alerji canim benim oglanda boyle oluyor. Sekerli ve sut urunleri yersem aninda boyle oluyor birde cilek. Krem falan yazdi amma fayda etmedi dikkat ediyoumyediklerime ve sabunsuz sampuansiz banyo yaptiyiyorum.kalin giydirmiyorum. Temizleniyor yuzu. 
(126 puan) tarafından
Ek gidaya gecince ne olacak ya biseu yiyemiyecek
tarafından
Valla bilmiyoum. Benim kizda alerjik. Simdi oglumda. Ek qida zaman gozlemleyip vericem qida. Zaten seker ve tuz bir yasa kadar yasak. Iyi olur inseAllah
0 oy
tarafından
Süt ve süt ürünleri alerjisi olabilir canım doğduğundan beridir mı böyle? Mutlaka alerji testini yaptır daha başka besinleredir alerjisi olabilir doktor sana diyet verir anne sütü alıyorsa mama ile besleniyorsa da özel mama yazar çok geçmiş olsun 
(126 puan) tarafından
Yani 1 aylikken olmaya basladi suanda dagiliyor tesekkur ederimm
0 oy
(672 puan) tarafından
Cnm bu bebek egzaması galiba benim yeğenim dede aynısı olmuştu. Cildiye özel 2 kremle bı ilaç vermişti öle hatırlıyorum .kesinlikle opulmesin yünlü şeylerden uzak dursun.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 188 göst.
2 Ekim 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 105 göst.
23 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
39 cevap 646 göst.
6 Eylül 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 472 göst.