Kizlar dun diger bolumde post paylasmistim gorumcemin cocuklariyla ilgili allah hepsini bildigi gibi yapsin bildigim tek birsey var oda bu ama artik yok yeri geldiginde istersem kotu oluyum aynen dediginiz gibi cocugumun sagligi cani daha degerli boyle yasayip vicdan azqbi cekmektense hic gitmem daha iyi cok fazla yorum yapilmis buyuzden post acma geregi duydum bilmeyenler icinde gorumcemin esi ve cocuklari 9 aylik bebegimi seviyorlar mi olduruyorlar mi belli degil kocasi yanaklarini issiriyor diger cocuklari da bana ver bana ver diye uzerime geliyor vermesem gorumcem nekadar kiymetli az braz aglasin nolcak diyor versem cocugumun cani aciyor kiziyorum ediyorum ama hepsi zivanadan cikti artik tam bir bas belalari ama en son dun canima yetti artik ve bunun gibi niceleri var sadece ikisini soylicem dun cocuga yemek yediriyordu gorumcem bu ***** kizi geldi bebegimin kafasina sap diye vurdu aglamaya basladi ama kizdim bagirdim yapma dedim beni dinlemedi tekrar yapmaya kalkti ve bi onceden de guya oyun niyetine 5 aylikti ozaman kulagina mandal takiyor ve kistiriyor oglum cok agladi allah belalarini versin diyorum