0 oy
277 göst.
Diğer kategorisinde (337 puan) tarafından

Yoksa sofrada sizin yediğiniz yemeklerden mi veriyorsunuz ve bebişleriniz kaç aylık hanımlar bekliyorum cevapları :) 

25 Cevaplar

0 oy
(122,417 puan) tarafından
hic ayri bisi yapmadim biz ne yersek o
(337 puan) tarafından
Tuzlu salçalı yani ek gıdaya başladığından beri mi böyle yedirdin hep
(122,417 puan) tarafından
ben hic oyle 3 gun kurali falan yapmadim herseyden az az verdim ilk aylar snr normal verdim
-Reklam-
0 oy
(15,280 puan) tarafından
Hep birlikte yedik. Ekstra bişey yapmadim. 
(337 puan) tarafından
Ek gıdaya başladığından beri mi böyle yedirdin
(15,280 puan) tarafından
Ilk dönemler tadimla gecti zaten. Sonra biz onun yemeklerine uyum sagladik diyeyim. Yani şöyle çorba yapiyorum tuzsuz salcasiz , bizde ondan yiyorduk kendi tabagimizda baharat ekliyorduk. 7-8 ay civarinda normal yemeye geçti zaten.
0 oy
tarafından
Ayri yapıyorum ben çünkü tuz vermiyorum gerek yok ve doğal yapıyorum oglumunkileri elimden geldiğince canım salçası bile ev yapımı ayrı 
(337 puan) tarafından
Anladım canım
0 oy
(2,751 puan) tarafından
1 yaşına kadar ayrı yaptım şuan biz ne yersek onu yiyor. 
(337 puan) tarafından
Anladım canım sağol yorumun için
0 oy
(44,928 puan) tarafından
8 ayından beri bizimle aynı sofrada yediklerimizden yer özel ona hiç yapmadım şu an 19 aylik
(337 puan) tarafından
6 7 aylıkken falan neler veriyordun peki ne kadar veriyordun
(44,928 puan) tarafından
Çorba yoğurt makarnayı didikliyodum öle veriyodum sonra normal herşeyden verdim artik
0 oy
(50,775 puan) tarafından
ayri yaptığımı yemiyodu bizimkilerden veriyodum şimdi onuda yemiyo uc yasinda
(337 puan) tarafından
Benim büyük oğlumu anlattın :D
(50,775 puan) tarafından
☺️☺️☺️
0 oy
(3,896 puan) tarafından
1 yaşından sonra her şeyi verdim 1 yaş oncesi ek gidaya gecince baharatli çok vermedim mama ağırlıklı besledim 1 yaş olunca sadece süt ile devam ettik bizimle sofraya oturdu ayni yemekten birlikte yedik.
(337 puan) tarafından
Ya benimkide 7 aylık Sütüm fazlasıyla yetiyor çok bişey veremiyorum yani ekstradan bişey veremiyorum fazla çünkü doyunca emmiyor o zananda süt tıkanıyor göğsümde sürekli bende bizimle bir sofrada ne yerse öyle devam etmek istiyorum
0 oy
tarafından

Bizimle yiyo ama tabağı ayrı ve özenli 2 buçuk yaşında

(337 puan) tarafından
Allah bağışlasın canım
0 oy
(11,033 puan) tarafından

Ayırmadım 2 çocuğumda da  yemekleri. Biz ne yersek onu yediler. İlk zamanlar yoğurt meyve falan alıştıktan hemen sonra mesela patetes yemeği mi yaptım patatesi çatalla ezip verdim. Şimdi bebek değiller :)

(337 puan) tarafından
Ya benimkide 7 aylık Sütüm fazlasıyla yetiyor çok bişey veremiyorum yani ekstradan bişey veremiyorum fazla çünkü doyunca emmiyor o zananda süt tıkanıyor göğsümde sürekli bende bizimle bir sofrada ne yerse öyle devam etmek istiyorum tuz salça falan 1 yaşına kadar verilmez diyolar ya o yüzden sordum
(11,033 puan) tarafından
Ben sana ver ya da verme diyemem ama çok tuzlu  veya acı falan yapmadıktan sonra çok da kasma diyebilirim. Tabak tabak yemiyo sonuçta, dediğim gibi sofrada yiyebileceği şeyleri ezip tattırabilirsin. Emsin bol bol annesi şimdi tadım zamanı zaten.
(337 puan) tarafından
Anladım canım teşekkür ederim
(11,033 puan) tarafından
Rica ederim :)
0 oy
(25,224 puan) tarafından
7 aydan beri ne yersek yiyo. Ancak bizim yemediğimiz evde yapmadıgım bazı yemekler sebzeler oluyo onu ayrı yapıyorum yesin vitamini alsın diye. 
(337 puan) tarafından
Tuzlu salçalı verdin mi hep
(25,224 puan) tarafından
Evet verdim çok tuz yiyen biri değiliz zaten hepnaz tuzludur yemekler
0 oy
(1,055 puan) tarafından
11 aylık ozna özel tadi az salcasi az yaptigimda agsini cevriri ama 

Bizim yediklerimizden verince sinirsiiz acar agzini ve yer seve seve herseyden veriri h
(337 puan) tarafından
Benimkide öyle ya özenle hazırladığımı yemek istemiyor ama bizim yediklerimizden yemek için ağlıyor sofrada :D
0 oy
(4,092 puan) tarafından
8 aylık ayrı yapıyorum çünkü biZim yemekler çok baharatlı ve hep acı biber salçası kullanırız karnını doyurabilecek kadar yiyebileceğini düşünmüyorum her gün çorba yapan biri değilim şuan dişler yok daha pütürlü yiyebiliyor sadece bir yaşına kadar böyle devam ederim diye düşünüyorum 
(337 puan) tarafından
Ya benimkide 7 aylık Sütüm fazlasıyla yetiyor çok bişey veremiyorum yani ekstradan bişey veremiyorum fazla çünkü doyunca emmiyor o zananda süt tıkanıyor göğsümde sürekli bende bizimle bir sofrada ne yerse öyle devam etmek istiyorum
0 oy
(1,453 puan) tarafından
1.5 yaşına kadar biz ne yersek oda yerdi ama malesef 1.5 dan sonra sadece makarna çorba köfte patates tavuk bunları yiyor:(
(337 puan) tarafından
Benim büyük oğlumda yemiyor fazla büyüdükçe değişirler diye düşünüyorum
(1,453 puan) tarafından
Aynen insalah bende ole umud ediyorum
0 oy
(14,636 puan) tarafından
Ayrı yapmaya çalıştım beğenmedi Allah ne verdiyse yedirdim sonra 
(337 puan) tarafından
Benimkide öyle ya özenle hazırladığımı yemek istemiyor ama bizim yediklerimizden yemek için ağlıyor sofrada
0 oy
(3,822 puan) tarafından
14 aylık şuan da ilk başlar ayrı yaptım 11 aylık olana kadar ama hep bizimle yedi sonra biz ne yersek ondan verdim mümkün olduğunca bizimle sofrada yemek yedirmeye alıştırıyorum 
(337 puan) tarafından
(3,822 puan) tarafından
En güzeli canım zaten 8 9 aylıl olana kadar çok yemezler doymuyo diye düşünme
0 oy
(2,241 puan) tarafından
ilk ek gidaya basladiginda ayri corbalar yapiyordum birkac ay boyle gitti sonra bizim yemeklerden verdim yemeklerin tuzunu az atiyorum biz kendi tabagimiza atiyoruz ya da cok baharatli salcali olmasi gereken yemek varsa o gun kizima baska yemek yapiyorum cunku reflusu var 
(337 puan) tarafından
Anladım canım sağlıkla büyüsün inşallah :)
(2,241 puan) tarafından
Allah razı olsun canim cumlemizinki ❤️
0 oy
tarafından
Ayrı yapınca yemiyordu bebek maması tarzında şeyleri beğenmedi hiç tadı da güzeldi ben yerdim yani bu yaşımda. Yine de bizimle aynı yemeği yemek istedi hep bizde öyle alistirdik onun yemeğinin yanına yoğurt falan eklemeye çalıştım
(337 puan) tarafından
Ys benimki de öyle özenle yaptığım şeyleri yemiyor bizim yediklerimizden yemek için ağlıyor sofrada
0 oy
(2,826 puan) tarafından
15 aylık biz ne yersek onu yiyor 
(337 puan) tarafından
Şifa olsun bebişe :))
(2,826 puan) tarafından
Sağol canım ☺️
0 oy
(3,728 puan) tarafından
2 yaşında kızım hala ayrı yapıyorum bizimkileri yemiyor 
(337 puan) tarafından
Yaa baya büyükmüş ama kendi mi yemek istemiyor
(3,728 puan) tarafından
Evet yemiyor böyle herşeyi yiyen bebeklere hayranım
0 oy
tarafından
İlk zamanlar çok heveslerle hazırlıyordum hiç yrmiyordu onun için yaptığım yemeği hep bizimkilerden istiyordu o yüzden onun için hazırlamadım hep bizimkilerden yiyor
(337 puan) tarafından

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 97 göst.
17 Haziran 2022 Aile kategorisinde Furkimmmmm (119 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 173 göst.
0 oy
1 cevap 28 göst.
+1 oy
43 cevap 1,075 göst.
25 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Nur343746 (7,687 puan) tarafından soruldu

403,774 soru