0 oy
866 göst.
Diğer kategorisinde (2,586 puan) tarafından

Kızlar bana en sevdiğiniz parfümün resmini atar mısınız parfüm alıcam da kokusu güzel ağır olmicak :D

Bide bi konu daha var ben ne zaman bi krem bi parfüm sıksam eşim aşkım sıkma şunları diyor ama bazı parfümleri beğeniyor mesela babam bi ara bana parfüm almıştı beğenmişti krem felan sürünce de sürme kokusu vs diyo parfümlerim marka yani ağır da değil kendi parfüm sıkınca sıkıntı olmuyo ama neysee:angel: kızlar siz bana resim atar mısınız bide nasıl koktuğunu ehehe<3

28 Cevaplar

0 oy
(1,024 puan) tarafından

image

yıllardır kullanırım ve hamilelikte kullanabildiğim tek parfüm biraz pahalı ama hafif ve kokusu çok güzel 
(1,024 puan) tarafından
Evet çiçek yasemin kokusu ama diğer markalarda bu koku yok bu çok güzel
(2,586 puan) tarafından
Kuzum bu çakma mı
(2,586 puan) tarafından
Netten baktım şişesi farklı
(1,024 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Yok  hayır değil avmden kendi mağazasından aldım her sene doğum günü kampanyası olduğu için 4 yada 6 adet alıyorum stok :)
(2,586 puan) tarafından
Numarası kodu var mı peki kuzum
-Reklam-
0 oy
tarafından

Gençken avonun little black dress kullanıyordum, çok güzel o. Şimdi kullanmıyorum :) 

Bu arada ben eşimin parfümünü çöpe attım :D tavsiye ederim çok iç rahatlatıcı oluyor asdssfdsa :D

(2,586 puan) tarafından
Ben de izin vermiyorum kuzum kullanmasına jsjsjs
0 oy
tarafından
Bargello ben onu kullanırm
(2,586 puan) tarafından
Ama hangisi bargelloda bir sürü kod var kuzum
tarafından
305 canım
0 oy
tarafından
For away infinity bu afalar favorim  genelde avonun parfumlerini aliyorum guzel 9luyo tavsiye ederim
(2,586 puan) tarafından
Avon ben celebre seviyorum for away baya önerildi merak ettim
0 oy
tarafından

Gucci flora kullanıyorum ama orjinal tester 

Direk orjinaline paramız yetmiyor bacım :P

(2,586 puan) tarafından
Kokusu nasıl bebeğim tarif eder misin
tarafından
Çiçeksi bi koku canım ama uzun süre kalıcı ne çok hafif ne çok ağır
0 oy
(594 puan) tarafından
Armani si ama beyaz şişe olan kırmızıyı denemedim öneremem ama beyaz şişe müthiş kokusu vanilyali hafif Bi kokusu var ve kalıcı tavsiye ederim :) 
0 oy
(1,024 puan) tarafından

Bu trendyolda direk çıktı markayı girince

image

(2,586 puan) tarafından
Evet kuzum bende onu dedim farklı duruyo burda ama ambalajı değişmiş demekki fiyatı normalde ne kadar seninki
(1,024 puan) tarafından
Ben geçen ay aldım üyelik kartım vardı 345 tl ama doğum günü kampanyası olduğu için 2 taneyi o fiyata aldım ama indirim vardı sanırım mağazada kart çıkartırsın üyelik 250 ye falan düşüyo ama kokusu kalıcı ve güzel rahatsız etmiyo eşim çok beğeniyo bende alerjik biriyim koku hassasiyeti çok fazla malum
0 oy
(14,216 puan) tarafından
For a way mor kapak olan ama müthiş bir şey bende şimdi biraz değişiklik olsun diye başka bir şey arıyorum yıllardır onu kullaniyoruz annemde bende 

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 431 göst.
0 oy
3 cevap 116 göst.
0 oy
5 cevap 202 göst.
5 Eylül 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Sananee (216 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 137 göst.

Kategoriler

1,480,426 soru

24,224,415 cevap

338,839 kullanıcı

...