Nerden baslasam bilmiyorum 1 bucuk yıllık evliyim ama surekli kavga ediyoruz surekli alttan aliyorum ama cok bunaldim sinirlenince yaninda kim varsa fark etmez bagirir cagirir hic bnm gururumun incinecegini hic düşünmez dun yine arkadasinin yaninda bağırdı ufak bisey yuzunden cok bozuldum ama arkadasinin yaninda belli etmedim hatta arkadasi yenge bosver takma sen bunu kafana dedi sonra uyumaya gittik tatli dille uyardim baskalarinin yaninda bana babagirmamasini soyledim herzmnki gibi lafi agzima tıkıp bagirmaya basladi konuşmaya gelmiyor hemen sinirleniyor elini tuttum öptüm bn senin esinin bak senin cocugunu taşıyorum lutfen surekli bagirma beni strese sokma dedim bir derdinmi var yada bir sorununmu var gel bnle paylas dedim soyledigi laf Şuydu bir derdim olsa sanami soyliycem dedi sen beni ailen yerine koymuyorsun dedi en ufak biseyi abartiyorsun dedi sen bnm ailemsin dedim bn herseyimi senle paylasiyorum dedim okdr seviyorumki seni dedim herseyini alttan aliyorum dedim surekli bana karsi kiricisin dedim senin bana karsi sevgin bitmiş dedim sustu bisey demedi gozlerim doldu aglamaya basladim sarilmaya çalıştı birak beni dedim sen beni gercekten sevmiyorsun dedim kim dedi sevmedigimi dedi sarildi gozyasimi sildi gozumu yuzumu elimi opmeye basladi benj uzdugu zmn gonul almadan uyuyamaz morelimi bozsa mutlaka duzeltmeye calisir bn uyumadan uyuyamaz sonra bide beni seviyormusun diye soruyor sinirden yok dedim ya bn simdi bu adamdan ne anliyim gercekten sevip sevmedigini anlayamiyorum surekli kavga görültu agladigim zaman üzülüyor ama surekli aglatacak seyler yapiyor kırıyor okdr yoruldumki hamileligim hep stres sıkıntiyla gecti okdr konusmaya calistim nafile ne yapayim simdi bu adami siz söyleyin bu arada 36 +4haftalik hamileyim
Canim oncelikle Allah bebegini saglikla kucagina almayi nasib etsin. Şimdi o kadar ailelerde boyle şeyler oluyorki. Ama sarilmasi demek gonlunu almadan uyumuyorsa demekki seviyor sadece sinirlerini bozucak seyleri evde patlatiyor disaridan eve getiriyor. Sende hamile olunca her şeyi kendinden biliyorsun. Ama konuşmayi dene belki dinler. Yada aile buyuklerine daniş onlar sohbet etsin.
Seviyodur canım niye sevmesin ki. Sana herkesin yanında öyle yapması hiç hoş değil ama Bazı insanların yapısı öyle kırıp dökerek severler. Bende öyleyim bazen kendime engel olamayıp eşime ailesinin yanında bağırabiliyorum onu çok üzüyorum ama sonradan çok pişman oluyorum defalarca özür diliyorum sarılıyorum. Belki sana anlatamadığı sıkıntıları vardır hamilesindir diye anlatıp canını sıkmak istemiyodur. Sıkma canını düzelir inşallah.
Canım sevmeyen ağladığın zaman da umrunda olmaz seviyor ki gönlünü almaya çalışıyor yaptıkları da psikolojiktir belki başka bir sebeple o durumdadır seni ve çocuğu üzmek istemediği için anlatmiyordur
Aynı şeyleri bende yaşadım hatta doğumdan sonra kocam beni yanında hiç istemedi bebeğimiz rahatsızdı onu kafama takıyorum oyuzden senle uğraşamam dedi tamn dedim kayınvaldemgıl her gün bizdeydi artık bıkmıştım hiç yakın kalamıyorum rşımle pazar günü eşim evde o gün bile bızdelerdı artık eşim kötü yollara girmeye başladı bende eşimle çok tartıştım yatacagıö zaman çağırdım gel beraber uyuyalım diye o zaman bile beni bunaltıyosun falan dedi anladım ki eşim kaynanamgıl bize geldiğinden beri benden uzaklaştı sarılcm eşime hemen kaynanam dıbımızde pazar günü geliyorlar 5 dk yalnız kalamıyoruz eşimle çok sıkıldık artık birde kaynanama söyledim bişey olmaz başka kadınlara gidecek değil ya dedi hiç özelim kalmadı ya yatak odama bile girip ben evde yokken düzenliyor hiç ayıp bilmiyorum bende herşeyı dile getiremiyorum bakalım ne olacak hayırlısı
1,490,373 soru
24,357,248 cevap
346,810 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın