0 oy
202 göst.
Diğer kategorisinde (419 puan) tarafından

İyi geceler kızlar ya benim bebeğim ne zaman göğsüme alsam uyuyor karnı aç biliyorum uykudan kaldırıyorum emzirmek için bir iki kez emiyor uyuyor uyandırmaya çalışıyorum kıpırdanıyorr bir ili kez daha emiyor yine aynı gece gündüz farketmiyor göğsüme gelir gelmez uyuyor nasıl çare bulcam anlamadım ben ya :((

2 Cevaplar

0 oy
(5,223 puan) tarafından
Nekadarlik kuzum bebis
(419 puan) tarafından
Evet kuzum doymuyor çünkü normalde bir emzirip bir mama vermeye çalışıyorum ve gündüz hiç durmadan yemek ister cin gibi gözleri uyku yok istediğini yap uyumaz gündüzleri uyku yok ama göğsüme aldığım an gözler gider uyudu sanıp yerine yatırırım iki dk da yine gözler cin gibi bakuyor sütümü sağyım diyorum çünkü hep boşa gidiyor bu kez de emmek istiyor gelmeyince sinirleniyor orta yol bulamadım cebelleşip duruyoruz :)
(5,223 puan) tarafından
3 aydan sonra bebekler dis dunyaya adapte oluyorlar kuzum normaldir yani cok fazla ise sütun sag buzluga at ilerde cok lazim olur cunku buyunce bebisler sömürüyor memeleri :))))))
(419 puan) tarafından
Kuzum tazeyken emsin istiyorum sanki buzluğa atınca ime sinmiyor gibi oluyor bir de zaten göğsümü hiç emmemiş oluyor kendimi suçlu gibi hissediyorum böyle uyuyunca
(5,223 puan) tarafından
Canim emin ol ac olsa havada karada anlarsin ilk bebegin mi bak 3 ayi doldursun artik yeter diyceksin benim kizim suan 115 gunluk ilk zamanlar sen gbi goguslerim tasardi uyanmazdi zorla uyandirirdim ama simdi halim kalmiyor artik emzirmekten
(419 puan) tarafından
İlk bebeğim kuzum sıkıntı ne biliyor musun hem emiyor hem de doymadığı için uyumuyor emmeae bile uyusa oda yok sadece gögsümde tutarsam orda uyuyor halim kalmıyor bari yanıma yatırayım kokumda uyumaya devam etsin diyorum yok o gögüste tutulacak emmesede orda uyucak yoksa ne uyuyor ne uyutuyor mızır mızır
-Reklam-
0 oy
(1,664 puan) tarafından
Yaaa şuan okadar uykusuzum kii. Ah başlığı  okuyunca ne güzel diye çıkıverdi ağzımdan  ama tabi her şeyin fazlası zarar.. bebeğin büyükmüş canım ac olsa tepki verirdi herhalde ama sen istersen yine bi sağlık ocağına sor  internette bağlı olduğunuz sağlık ocaginin numarası vardır...aklinda soru kalmaz
(419 puan) tarafından
Uykudan aç uyanıyor gece saat başı kuzum ben de bir mama veriyorsam ikinciye emziriyorum ama göğsüme aldığım dk sadece bir iki kez emiyor sonra uyuyor emzik gibi düşünüyor sanırım yerine bırakır bırakmaz da hemen uyanıyor

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 301 göst.
13 Ocak 2021 Diğer kategorisinde zeynepcelik (2,460 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 76 göst.
0 oy
4 cevap 62 göst.
29 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Eda1 (190 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 408 göst.

412,867 soru