0 oy
824 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (547 puan) tarafından
Kizlar sezeryan dogumda da depend gerekli mi? Bir de bedenler nasil dar mi genis mi? Herkese sevgiler

19 Cevaplar

+1 oy
(3,528 puan) tarafından
Ben depend kullanmadım hastane de hasta bezi verdiler sonra e-bebekten lohusa pedi almıstım onu kullandım
-Reklam-
0 oy
(4,697 puan) tarafından
Ben sezeryan oldum sadece 1 defa kullandım büyük beden aldım sonrasında orkid kullandım 
0 oy
(1,862 puan) tarafından
Tabi canım kanaman oluyor yani, ben 66kiloydum L almıştım ama hastanede o kadar çok kanama oldu ki onu çıkartıp hastanenin kocaman hasta bezini bağladılar ben komple girerdim içine resmen:D ameliyattan sonra normal depent yetiyor tabii
0 oy
(9,843 puan) tarafından
Hastanede bez verdiler ama onla WC ihtiyacini karşılamak zor oluyo eve geçince canpet almıştım o daha rahat geldi bana iç çamaşırı gibiydi
0 oy
(8,274 puan) tarafından
Banada herkes al fln diyordu cok gereksizmis meğerse 2 tane hasta bezi yetti ardından orkidle devam ettim kanamam da yok artık düzgün ben sezeryan oldum sizi bilemem
0 oy
tarafından
Ben sezeryan olduktan sonra çok kanamam oldu. Ped götür diyenler oldu ama asla ped yetmiyor. En güzeli en rahatı depend bence. Ben 2 hafta boyunca kullandım. Kanamam adet kanaması gibi olunca pede gectim. 
0 oy
(1,466 puan) tarafından
1 tane kullandım sonra ped kullandım kanamam çok olmadı
0 oy
(4,060 puan) tarafından
Ben depend kullandım canım çok qma çok memnun kaldım l beden aldım az bol olsun göbek sıkmasın diye rahattim ama dikiş yeri nemli kalıyor diye pamuk lu bez koyduk sürekli 
0 oy
(9,625 puan) tarafından
Canim dogum sonrasında az mı kanaman olur cokmu olur o belli olmaz ama bana göre çok gerekli bise bana hastanede hasta bezi getirdiler ben depend var dedim hemşire daha iyi olur dedi hasta bezi cocuk bezi gibi yandan cırt cirtli oluyo tuvalete giderken çok zorlanirsin sondayi çıkardıktan sonra sürekli tuvalete gitme ihtiyacı duyabilirsin o yüzden bence külot ped daha rahat..bana 4 5 ünite serumu dayadilar o yüzden bi ayağım tuvaletteydi
0 oy
(5,946 puan) tarafından
Ben çok  rahat  ettim  canım  bence  almalısın rahat  etmek  için  sürekli  iç  camasirla  uğraşmazsın  üzerine  gecicek diye  endişelenmezsin yani  derim ki al kendi  rahatlığın için  bedenleri  baya  geniş  l al çok  rahat  edersin  
0 oy
(25,224 puan) tarafından
Evwt ben çok rahat ettim 75 kiloya l beden aldım
0 oy
(1,378 puan) tarafından
İlk etapta uyusuk oldugun icin hasta bezi daha uygun oluyor bebek bezler gibi bezliyorlar seni ayaga kalkinca depent olabilir kilona gore alirsin cnm bedenleri oluyo 
0 oy
tarafından
Ben emici kulot aldim ama giyemedim hasta bezini de sadece  yatarken kullandım ayağa kalkar kalkmaz ped taktım hemen bence dipent e o kadar para verme bir isine yaramaz cirtli hasta bezlerinden al
0 oy
tarafından
Ben depend almadım gereksiz pahallı birşey, hasta bezi aldım çok çok rahat şuan adetimin ilk gunlerinde bile onu kullanıyorum 
0 oy
tarafından
Ben aldm  en büyük bedenini
0 oy
(1,326 puan) tarafından
Ben depend den çok memnun kaldım canım. Tavsiye ederim benimki orta boydu ama büyük boy olsa daha rahat olurmus 
0 oy
(1,276 puan) tarafından
Arkadasm mutlaka al cok faydasini gördüm dedi. Ben 80 kilo olduğum icin daha da kilo alrm deyip xl aldm. Sonra arkadasm hepsjni kullanmams l bedeni varmis onda. Bana getirdi. Artk hangisi olursa onu takarm. Normal ped de götürürüm. Kalani sonra ben de ihtiyaci olan birine verrm:)
0 oy
(63 puan) tarafından
Ben dogumdan once hic aklima gelmemisti cantaya bisey koymamistim.ameliyattan sonra hasta bezi taktilar sonra ben bebek bezi kullandim. Şimdiki dogumumda da bebek bezi kullanmayi dusunuyorum 
0 oy
(1,686 puan) tarafından

Vala canm burdaki cogu kisi 1 .2 tane kullanmis ama benim sezeryan sonrasidna kanamam coktu ilk iki gun hastaneninkini kullandim onlar boyle koca koca oluyor sonra esim benimkini getirdi ben icinde kac tane vardi bilmiyorum ama cogunu kullandim sadece 2.3 tane kaldi ama dogru ya ben 1 hafta hastanede kaldim ama yani bezleri kullandim kanamam çoktu bide esim bilemedigi icin bana s beden almisti ben olmaz dedim de tam oldu kilot bezdi tam uzerime oturdu cokta guzel ya vala:D

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 109 göst.
11 Mart 2023 Aile kategorisinde Selincikkkkk (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 342 göst.
0 oy
7 cevap 195 göst.
22 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Emir112021 (178 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 77 göst.
14 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Tubaa355 (755 puan) tarafından soruldu