0 oy
617 göst.
Aile kategorisinde (642 puan) tarafından
Eşim sürekli sigara içiyor sonra da gelip 15 günlük bebeğimi sürekli yüzünden öpüyor bebeğin yüzü tüm sivilce oldu öpme diyorum benim çocuğum sanane diyor ya çıldırmamak elde değil bide leş gibi sigara kokuyo ben ne kadar gerizekalı bir malla evlenmişim !!! 

13 Cevaplar

0 oy
(1,093 puan) tarafından
tarafından seçilmiş
 
En İyi Cevap
Sivilceleri görüp de hala öpüyor mu? Öpmese ölmez merak etmesin. Öpmeden de sevilir çocuk. Ben bile hala 3.5 aylık bebeğimi öpmüyorum. Kimseye de öptürmüyorum. Geçen gün hatta büyük kavga ettim akrabalarla bu yüzden 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bnim eşim de içiyor ya sigara ya oğlun dedim söz verdi bırakıcm diye mecbur bırakıck 
0 oy
(3,829 puan) tarafından
Benm eşimde iciyor ama dislerini fırcalar tişörtunu bile degistirir oyle gelir yanimiza 
0 oy
(2,635 puan) tarafından
Biz başta anlaştık. Elini ağzını yıkamadan asla bebeği sevmiceksin diye. Bakalım napıcaz. 

Ama önemli olan eşinin farkında olması. Doktora gidince uyarsın doktor belki yapmaz o zaman 
0 oy
(295 puan) tarafından
Dr uyarsın yanında canım..Bide yüzünü özellikle göster yazık günah canı yanıyor de...Benim çocuğum dediğinde o sadece senin degl benimde çocuğum de..
0 oy
tarafından
Canm opturme allah korusun hasta eder bi haberde duydum bi anne bebegini opmus dudagindada kucuk bi ucuk varmis o opme yuzinden bebege virus kapms ve olmus allah korusun bebegini hasta eder bn esime hatta kimseye opturmuyorum en aznda bi kac ay kendni toplayana kadr esimde buna saygi duyuyor sadece kokluyor kizini 
0 oy
tarafından
Benim esimde iciyo o illeti ama icyikten sonra elini agzini yikar oyle sever sevcekse benden cok dikkat eder sagolsun
0 oy
(548 puan) tarafından

Off ya ayni sorun bende var daha doğuma var ama bırak diye yirtiniyorum hem canına cebine sorada bize yazık ama anlasa keşkeee dedim en son elletmem çocuğu birakmazsan nasilda kötü kokuyor ;)

0 oy
(2,128 puan) tarafından
Canım sağlık ocagına gittiginde doktordan rica et uyarsın 
0 oy
tarafından
Benim eşim sigarasını balkonda içer oğlum 7 yaşında hala öyle 2 haftaya kızımız doğacak hayatta sigara icio gelip öpmez ağzını yıkar bide izin vermez kimse öpsün o bebeğe günah ya
0 oy
tarafından
sigara içen anneleri gördüğüm için. baba normal geliyor
0 oy
tarafından

Evet onun cocugu ve bi baba cocuguna bu kotulugu yapmamali yaa:angry: Yazik gunah yavruya daha 15 gunluk hic opmemek gerek onu.kaldi ki bide sigara icip opmek insalalh biran once akillanir kocan :(

0 oy
tarafından
Öncelikle evet çok yanlış, hatta en kızdığım şeylerden biri fakat sizin başka sorununuz yoksa sadece bu sebeptende eşine gerizekalı mal diye bizler önünde hitap etmenide bir o kadar yanlış buldum.

Eşine doktor bu kontrolde bronşlarının tıkandığını temiz havada durması gerektiğini, neden böyle oldu bu çocuk dediğini söyle. Sigaralı ortamda mı diye direkt sordu de böyle devam edersede yatarak tedavi olacakmış de korkutman gerek ki vazgeçsin çümkü çok kötü vir şey yapıyor ama farkında değil verdiği cevaptan belli.

Benim çocuğum sana ne derken ben olsam hiç konuşmadan gözlerimle bilumum şeyler anlatırdım. O her benim çocuğum dedikçe sadece, benim değil bizim de  ama böyle güzel bi uslüp kullan ki anlasın ne demek istediğini. İnat varsa sakın üsteleme bence tatlı dil kullan, eğer tatlı dile doktor uyarısına rağmen böyleysede araya birini koy annesini babasını çünkü sonunda sana ve bebişe olan olur yazık Allah korusun. Bebiş çile çeker, sen uğraşırsın gerisi yoluna devam.. 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 329 göst.
5 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 376 göst.
13 Aralık 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 37 göst.
0 oy
2 cevap 87 göst.
2 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ecrin-Busra (2,047 puan) tarafından soruldu

399,822 soru

11,959,400 cevap

36,127 kullanıcı

...