0 oy
254 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Önce ben kaynanam eşim kızım düştük sonra kayinlarim gorumcelerim hepsi kaynım test yapmış pozitif biz yaptık negatif ama kaybına bulastiranda bizdik grip sandık ben asi olmuştum ama çok kötüydüm ağlayacaktim hani demiştim ya korona miyim kızımla bile ilgilenemiyorum meğer covidmisiz

2 Cevaplar

+1 oy
(3,269 puan) tarafından
PCR testlerinin güvenilir olmadığı artık herkes tarafından biliniyor zaten cnm ya keşke cikmasaydin dışarıya geçmiş olsun şu anda nasılsınız 
tarafından
Çok sağol canım şimdi biraz iyiyim öksürük burun tıkanıklığı ve akıntısı kaldı sadece test negatif çıkınca bende çıktım kavanoz yapmak için ya keşke cikmasaydim
(3,269 puan) tarafından
Olsun cnm bilseydin çıkmazdın zaten benim eşimin de ilk negatif çıktı zorla adamı ise götürdüler oradaki doktora demiş bakın benim belim vücudum ağrıyor normal bir ağrı değil var bende biliyorum demiş çünkü iş arkadaslarinin çoğunda çıktı o dönem ısrarla yok yok gir çalış demişler oda olursa bukadar insanın vebalini senmi ödücen demiş kavga ile teste gitmiş busefer pozitif çıktı 2gun var arasında onlara da pek guvenilmiyor
tarafından
Pcr testinin güvenirliği git gide azalıyor kuzum ben negatif kaynım pozitif halbuki ona bulastiranda bendim bilmiyorum ama tuhaf eşin en iyisini yapmış esiminde iş yeri var orda pozitif çıkarsa iki hafta maaşından kesiyorlar ama diyor koronada olsa çalışacam mecbur evin kredisi var bu korona zaten hem maddi hem manevi olarak hepimizi çökertti
(3,269 puan) tarafından
Evt kuzum herkesi hem maddi hem manevi çökertti malesef
-Reklam-
0 oy
tarafından

Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşaallah 

tarafından
Amin canım ve ben pozitif olduğunu bilmeden dün pazar yaptım oraya buraya dokundum çok kötüyüm ya birine ya bulastirdiysam
tarafından
Ama şüpheliydin keşke gitmeseydin hiçbiyere
tarafından
Teste güvendim negatif çıkmış pervaneden dedim bende kavanoz yapmak için gidip malzeme aldim pazardan

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,490,867 soru

24,364,608 cevap

347,412 kullanıcı

...