0 oy
183 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde tarafından
Sütlaç yapcam ama 

1-) hazır Torku sütü ile olur mu 

2-) çok lapa sevmiyoruz biz 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap

image

yaptm kızlar. İnşallah soğuyunca da suslerim. Şimdilik acayip iyi gözüküyor ne koyu ne sıvı 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben hazır sütle yapıyorum canım 1 çay bardagı pirinci haslıyorum ayrı tencerede 1 lt süt 1.5 su bardagı seker koyuyorum pirinç pişine kadar sütte kaynar sonra pirinci sütle karıstıyorum ama seker ve pirinci ayarla ona gore kasede 3 ymk kasıgı nişaşta vanilya ve 1 yumurta sarısını suyla acıyorum tencereye katıyorum 1 2 dk onlada kaynayınca küçük guveclere katıp fırına veriyorum ama guveclerde az bosluk bırak tasabilir üstü kızarınca cıkarıp soguyunca dolaba koyuyorum 
tarafından
Çok teşekkür ederim ama ben fırına atmadan direk tuketsem tarifte değişiklik olur mu
0 oy
(4,394 puan) tarafından
Canım ben ömrümde ilk defa fırında kremalı sütlaç tarifini denedim çok çok beğenildi evde krema varsa dene mutlaka yapan kanal krema olmasa da olur diyor zaten yoksa da sorun değil ama cidden çok güzel olmustu bende lapa sevmem hic çok hos muhallebi gibi Bi kıvamı vardı 
(4,394 puan) tarafından
Ve ben hep hazır süt ile yaparım canım sorun olmuyor gayet güzel oluyor
tarafından
Yaa şuan yok krema ama listeye ekledim mutalaka denicem teşekkür ederim
0 oy
(3,458 puan) tarafından

Annemde hazır süt ile yapar tarife gelince ben anlamam:D

tarafından
En azından hazır süte okeyiz :D
0 oy
(5,665 puan) tarafından
Hazir sutle olur canim

1 litre sute 1 kucuk cay bardagi pirinc koy, sekeri de 1 cay bardagi koyabilirsin, biz cok sekerli sevmiyoruz seker oranini damak tadina gore ayarla

Sutu koy kaynayinca yikanmis pirincide koy bi sure o sekilde pissin sonra seker ekle kivam alinca kapat
tarafından
Çok teşekkür ederim cook ❤️
0 oy
tarafından
Ooo sutlac valla masmavi 3 mutfakta selvi hanimin tarifi surekli yaparim hepte tam kivam olur
tarafından
Yaa smdi yaptım artık resim bile attim :D ama eğer bu olmazsa onu denicem

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 123 göst.
0 oy
5 cevap 237 göst.
5 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 393 göst.
0 oy
10 cevap 206 göst.