0 oy
224 göst.
Diğer kategorisinde (302 puan) tarafından
Kızlar kuzenim 6 gün oldu doğum yapalı gebelik zehirlenmesi yasadı bebegi sezeryan la aldılar cok şükür bebeği iyi 3 gün hastanede kaldı ama şu an bile tansiyon hala düşmüş değil ölçüyor 15 lerde diyor yaşayan var mı şimdiye düşmesi gerekmiyo mu buraya sormamı istedi 

5 Cevaplar

0 oy
(785 puan) tarafından
Bilgim yok post üste çıksın
(302 puan) tarafından
Sağol canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende şuan preklamsi supesinden yatıyorum tansiyonum çok yüksek geçen sefer yattigimda kadının tekinin 1 haftaya yakın düşmemişti tansiyonu cikarmiyorlardi
(302 puan) tarafından
Oda işte 3 gün yattı cıkardılar ama hala düşmemiş bu arada sana da geçmiş olsun canım sağ salim bebeğini kucağına al inşallah
tarafından
Amin inslalah canım çok sağol bol bol limonlu su içsin ilacı yokmu devam etmesi gerektiği ni doktor söylüyor ediyormu
(302 puan) tarafından
Bilmiyorum ki canım sormadım
0 oy
(504 puan) tarafından
Ben de de şüphe vardı doğum yaptıktan sonra lohusalık döneminde de gebelik zehirlenmesi devam edebiliyormul hala yüksekse bence acile gitsin 
(302 puan) tarafından
Söyliyim canım çok sagol
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Bende gebelik zehirlenmesi oldum . Doğumdan sonra düştü tansiyonum belki kuzeninizde kalıcı tansiyon hastalığı olmuş olabilir
(302 puan) tarafından
Aaa inşallah öyle olmamıştır
(1,466 puan) tarafından
İnşallah
0 oy
(802 puan) tarafından
Hemen gecmeyebilir bir ay da sürebilir sürekli kontrol altında olması gerekiyor yediklerine dikkat etmeli ama kalıcı olacağını düşünmüyorum doktor diyet listesi veriyor düzene girene kadar
(302 puan) tarafından
İnşallah canım kalıcı olmasında

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 45 göst.
0 oy
6 cevap 218 göst.
+1 oy
4 cevap 187 göst.
15 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Melek010101 (24 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,010 soru