0 oy
684 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar kurandan sonra biz memlekete gittik etleri derşn dondurucuya yerleştirdik gittik  

Biz gittikden sonra şartel atmiş etler hep bozulmuş kanlar eve akmiş binaya girilmiyor du  bugun eve geldim komşular telf edince    evi temizledik dolapları falan ama   dolaptaki kötü kokuyu ne yaptım sa gideremedim  bu dolaptaki koku nasıl gider 

9 Cevaplar

0 oy
(16,818 puan) tarafından
Vanilya köy bir kaba dolaba köy 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Eve servisci geldiğinde, fincan içinde kuru kahve koy demişti. Baya işe yarıyor.
tarafından
Çaliştirmadan  koycam demi canım  kapakları açık kalacak
tarafından
Hayır çalışınca içine koyacaksın
0 oy
(15,063 puan) tarafından
çay tabağına karbonat koy öyle dene benimkini almıştı
tarafından
Çalıştırıp mi koyum canım yoksa çaliştirmadan mı  kapakları açık mı olsun
(15,063 puan) tarafından
Benimki çalışıyordu kuzum kapağı kapalıydı 2 gün durdu sonra çöpe attım zaten
tarafından
Karbonatı mı çöpe attın dolabı mı kız
(15,063 puan) tarafından
Ahahahah :D dolabı atacak olsam karbonat niye koyayım bacım :D karbonati dolabın içine koydum kokusunu alınca karbonati çöpe attım :D
0 oy
tarafından
Kız millette birini öldürdünüz ceset kokuyor sanicak tövbe :D kötü olmuş yazık oldu etlere vanilya koy biraz canım 
(13,312 puan) tarafından
Gülo güldürdün beni yaa
tarafından
Kafamız başka türlü çalışıyor nedense ahshs :D
(13,312 puan) tarafından
Vallahi bacım bu devirde kimseye güven olmuyor gelir mi gelir aklına milletin. Biz de paranoyak olduk artık her ihtimali düşünüyoruz
0 oy
(5,328 puan) tarafından
Benim dolabımda öyle idi profilo serviainden temizleyici aldım sıktım tertemiz oldu
0 oy
(13,312 puan) tarafından
Süt koy bir bardak o da faydalı ama çok zor çıkıyor o koku hemen çıkacak diye bakma
0 oy
(1,292 puan) tarafından
Aynısı başıma geldi. Derin do durucıdan aşağıya inen bir delik var. Ordan kan sızmıç dolabın aşağısına birikmiş ve biz farkwdemedik. Onu temizleyinc e koku gitti. Sıcak ve deterjanı suyu döktüm döktüm aşağıdan sildik anca gitti. Bi kontrol et dolabı çekip 
0 oy
(11,464 puan) tarafından
Cnm buzdolabının arkasında bi tabak gibi bisey var suların biriktiği oraya bak ordan oluyor benimki de öyle idi cunku ordan geçti 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 2,667 göst.
20 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,352 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 310 göst.
+1 oy
10 cevap 643 göst.
17 Mart 2024 Diğer kategorisinde Zelcey (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 225 göst.
5 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu