0 oy
614 göst.
Kültür-Sanat kategorisinde tarafından
Pazartesi sanırsam kanal d de kırık hayatlar diye dizi başlıyor neyseki oyalanaxak bişeyler bukcam :D

31 Cevaplar

0 oy
tarafından
Baht oyunu izliyorum 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Cuma fox ta ask mantik intikam var ina bakiyorum  sadece
0 oy
(2,671 puan) tarafından
Bende izliyeyim o diziyi valla yeni yaz dizilerinin hiçbirini izleyemedim bebekle ilgilenmekten ama normalde edho kırmızı oda kardeşlerim ve teşkilat çok sevdiğim diziler Yeni sezonda izliycem işte baslarsa şuan için 3aydie TV yüzü görmedim zaten çocukla ilgilenmekten zaman geçiyor 
0 oy
tarafından
Ben sadece Masterchef izliyorum dizler çok saçma geliyo kim kimin eli cebinde belliliz
0 oy
(16,565 puan) tarafından
Netfilxde izliyorum ben sezona girdiğinden beri yaz dizieleri izlemiyorum ki hesoi çok saçma 
0 oy
tarafından
Dizi takip etmiyorum.ama keske guzel bir dizi olsaydı izleseydim

Esimle dizi izlemeyi cok seviyorum
0 oy
(1,662 puan) tarafından
3 kuruş dizisini bekliyorrum 
0 oy
(551 puan) tarafından

Aşk Mantık Intikam izliyorum. 

Esra & Ozan çiftine hayranım :D

0 oy
(6,857 puan) tarafından
Of of 1 senedir bı dizim bile yok bırak diziyi TV keyfim  bile yok. Bari yorumlark.okuyayim da ne diziler varmış bakım :D
0 oy
(1,237 puan) tarafından
Pepe koca ayı ile maşa sevimli dostlar vs eğlenceli tafsiye ederim:))) kızım bıraksa belki normal insanları izliycez de 
0 oy
(1,664 puan) tarafından
Dizi takip etmek mı? Uleee  tv acemiyim ben bu haydut bebe yüzünden... Yaa valla postu okudum üzüldüm benim bebem niye huysuz hiç bir seynyaptirmaz bana yaaa ...

Izleyebilenlere 41 kere maşâllah  efenim kıskanmıyorum sadece keşke benimde olsa diyorum :)))
tarafından
Benim de yaramaz var 10 aylık ben de aksam uyudumu izliyom netten ilerleterek
(1,664 puan) tarafından
E pertim cikiyo tüm gün kucakta yada yürüteç görevi göreyim derken akşamları mutfağını ćamasurimi ev işlerini yapıyorum

İlgili sorular

+1 oy
34 cevap 556 göst.
28 Ocak 2025 Diğer kategorisinde yaslandummmm_30 (137 puan) tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 564 göst.
6 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Bosveraldirma (299 puan) tarafından soruldu
+1 oy
19 cevap 515 göst.
0 oy
35 cevap 1,012 göst.
9 Mart 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu