0 oy
197 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Tavsiye edebileceğiniz biri var mı kesin çözüm olsun lütfen zaten hamileyim gücüm yok artık biraz dinlenmem ve enerji toplamam gerekiyor. Çok yoruluyorum. Bir de çok zor bir süreç mi ne kadar sürüyor öğrenmesi tahmini? 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
İrlandalı anne ile verdim ben canim 21 gun sürdü düzene tamamen oturması 2 ayı buldu şuan 2 buçuk yaşında 11 aylıkken verdim iyiki diyorum 
tarafından
İrlandalı annenin uyku eğitimi kitabı var sizce faydalı mı ?
tarafından
Bence çok faydalı bende okudum kitap da çoğu şeyi paylaşıyor zaten tavsiye ederim
tarafından
Alayım bari teşekkür ederim
tarafından
Rica ederim
tarafından
Teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Esra hanımdan aldım ben 

İrlandalı anne insta hesabı tam oturtmam 75 gün sürdü 
tarafından
Ben koala almıştım kuzum çok zordu bizim uyku işimiz Süheyla hanımdan destek almıştım bende
tarafından
Yok kuzum ben videolarından takip edip biraz düzene koymuştum saatleri falan ayarladilar birde takıldığımda çok destek oldular işlerini iyi yapıyorlar
Eğer olmazsa yani düzene alismazsa koala ya tamamlariz diye konuştuk ama alıştı zaten kelebek paketiyle
tarafından
Esra hanım kesinlikle işin de en iyisi canım bende iyiki vermişim diyorum
tarafından
Maşallah de bacım yinede aman nazar değmesin bana ne gerek var falan dediler para verilmemiş ama rahatlığı hakikaten başka
tarafından
Kesinlikle kuzum maasallah diyim nazara gelmesinler
0 oy
(702 puan) tarafından
Canm cocugu kendi haline birak maşallah sübhanallah uyukusu gelince kendi sizar kalir ne kadar alakadar olursa okadar yorar seni direnir hic irali olma kedi gibi surtunur sonra yatar aglasada en fazla biberon unu mamasini her neyse onu ver doyunca kendi uyur

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 194 göst.
11 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Trknkrc (300 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 255 göst.
17 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Melektrn (122 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 101 göst.
7 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Eda nur (1,496 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 587 göst.